Billa má novú marketingovú riaditeľku

Billa má novú marketingovú riaditeľku Foto: Billa

 Marketing spoločnosti Billa Slovensko má novú šéfku.

Stala sa ňou Rozália Belková, ktorá bude zodpovedná za vedenie tímu marketingu a komunikácie značky spoločnosti Billa na Slovensku.

Belková prichádza do Billy zo spoločnosti Tesco Stores SR kde posledné dva roky pôsobila na pozícii marketingovej manažérky. "Pracovala na mnohých strategických projektoch, na implementácii nového komunikačného konceptu značky Tesco, ako aj na medzinárodných projektoch. Jej meno sa okrem iného spája aj s úspešnou kampaňou „Zapatrošení Šmolkovia", ktorá získala ocenenie Múza Merkúra v roku 2014," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Predtým viac ako 10 rokov pôsobila v oblasti FMCG, na marketingových pozíciách v spoločnostiach Mecom Group, Rajo či Palma Tumys. Na novej pozícii bude zodpovedná za riadenie marketingového tímu, nadlinkových a podlinkových aktivít značky Billa na Slovensku a Public Relations maloobchodného reťazca.

„Verím, že so svojimi skúsenosťami pomôžem posilniť značku Billa na Slovensku tak, aby dokázala reflektovať skutočné potreby zákazníkov, naplnila ich očakávania a prinášala inšpiráciu a zážitok z nakupovania," povedala Belková.