V ZUNO sa dá meniť výška splátky bez poplatku

V ZUNO sa dá meniť výška splátky bez poplatku Reprofoto Zuno

Každý, kto do konca októbra požiada v ZUNO banke o spotrebiteľský úver alebo o jeho refinancovanie, bude mať možnosť požiadať o bezplatné zvýšenie alebo zníženie výšky mesačnej splátky. Túto možnosť bude môcť potom klient využiť počas celej doby splácania.

 

 

„ZUNO okrem nízkych úrokov pri pôžičkách a refinancovaní chce týmto spôsobom ponúknuť aj flexibilitu pri splácaní. Klient, ktorý bude plánovať väčšie výdavky, si splátku v prípade potreby zníži. Ak sa mu však napríklad zvýši príjem, môže si nastaviť vyššie splátky a úver tak splatiť rýchlejšie," hovorí produktový manažér ZUNO banky Peter Jandura.

Akcia platí od 5. septembra do konca októbra 2016. Na jej podporu odštartovalo ZUNO kampaň, ktorej autorom je interný tím banky v spolupráci s agentúrou Gunpowder. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

Akcia platí pre spotrebiteľské úvery aj refinancovanie. ZUNO banka ponúka štyri fixné sadzby pre refinancovanie spotrebiteľských úverov, pričom najnižšia z nich je 4,9 % ročne. Sadzba závisí od výšky úroku, ktorý mal klient v pôvodnej banke.

Reprezentatívny príklad: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, úroková sadzba 8,90 % ročne, ročná percentuálna miera nákladov (RPMN) 9,27 %, mesačná splátka 82,84 €, poplatok za zriadenie 0 %, mesačný poplatok 0 €, obdobie splatnosti PÔŽIČKY 60 mesiacov, počet splátok 60, klient spolu zaplatí 4 970,40 €.