Aj ASKO – Nábytok otvára svoje predajne

Aj ASKO – Nábytok otvára svoje predajne FOTO:ASKO-Nábytok

Po oficiálnom uvoľnení opatrení sa na Slovensku otvárajú viaceré prevádzky. Medzi nimi aj ASKO - Nábytok, ktorý po niekoľkých týždňoch sprístupňuje zákazníkom všetkých 7 predajní.

Spoločnosť fungovala do včerajška v obmedzenom režime. Jej klienti si mohli vyberať nábytok a doplnky do domácnosti v e-shope. ,,Sme veľmi radi, že môžeme opäť ponúknuť našim zákazníkom možnosť nakupovať v našich predajniach. Aj napriek uvoľneniam opatrení nezabúdame v prvom rade na zodpovednosť, a to voči zamestnancom aj nakupujúcim,“ informuje Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka ASKO – Nábytok. To rovnako platí aj pre predajňu v Nitre, ktorá je súčasťou nákupného centra, no klienti do nej budú môcť vstúpiť cez extra vyčlenený samostatný vchod.

Hneď pri vchode do všetkých siedmich pobočiek nájdu návštevníci dezinfekciu i jednorazové rukavice. „Rešpektujeme tiež, že vzhľadom k rozmerom predajní môžeme do ich priestorov vpúšťať len limitovaný počet osôb. Prosíme preto našich zákazníkov o trpezlivosť,“ hovorí Štěpánová.

Klienti dostanú od dnes pri vstupe do predajne kartičku s poradovým číslom, aby sa tak zabezpečila prehľadnosť o počte ľudí v predajni a poradie. Zalaminované kartičky sú taktiež pravidelne dezinfikované. Okrem týchto opatrení reťazec bude pravidelne dezinfikovať vzorkovníky a predajné šanóny, či toalety. Takisto apeluje na zákazníkov, aby uprednostňovali bezhotovostné platby.

Najnovšie