Spoločnosť BILLA má nového člena vedenia

Spoločnosť BILLA má nového člena vedenia Foto: BILLA

Spoločnosť BILLA má od 1. októbra 2020 nového člena vedenia. Stal sa ním Arnd Riehl, ktorý z pozície Chief Operating Officer (COO) prebral zodpovednosť za logistiku a technické oddelenie.

Od 1. októbra má Arnd Riehl v BILLA na starosti operatívne úlohy a zodpovedá tiež za logistiku a technické oddelenie. V koncerne REWE Group, do ktorého BILLA patrí, pôsobí A. Riehl od roku 2016, kedy nastúpil na post obchodného riaditeľa PENNY v Nemecku. V tejto pozícii zodpovedal za internetový obchod PENNY, aj za celé národné oddelenie predaja.

„Arnd Riehl je novým členom nášho tímu, ktorý má dlhoročné skúsenosti vo vedúcich pozíciách, či už v oblasti riadenia firmy alebo v oblasti predaja. Som rád, že do nášho vedenia vstupuje človek s praxou, akú má pán Riehl. Želám mu veľa úspechov a zároveň nepochybujem o tom, že pre BILLA bude výborným prevádzkovým riaditeľom,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti BILLA Dariusz Tomasz Bator.

„Veľmi si vážim dôveru, ktorú má spoločnosť BILLA v moje pracovné schopnosti a doterajšie skúsenosti. Byť prevádzkovým riaditeľom BILLA na Slovensku je pre mňa kariérnou výzvou aj potešením zároveň. O to viac v týchto náročných časoch, ktoré si vyžadujú schopnosť reagovať ešte flexibilejšie na spotrebiteľské správanie a zmeny v spoločnosti, ako to bolo doteraz v retaili zvykom,“ povedal Riehl.

V minulosti Riehl pracoval na rôznych postoch v spoločnosti Metro Cash & Carry v Nemecku a Číne. Pôsobil tam ako vedúci obchodu a regionálny manažér, vedúci centrálneho riadenia predaja, ale aj ako obchodný riaditeľ pre oblasť predaja. Od roku 2013 bol generálnym riaditeľom spoločnosti METRO Group Advertising GmbH.

Najnovšie