BILLA zavesila dúhovú vlajku, aby tak vyjadrila podporu Pride Bratislava (FOTO)

BILLA zavesila dúhovú vlajku, aby tak vyjadrila podporu Pride Bratislava (FOTO) Zdroj: Billa Linkedin

K firmám, ktoré otvorene podporujú LGBTI komunitu, sa prihlásil aj obchodný reťazec BILLA, ktorý na budove bratislavskej pobočky, v ktorej sídli aj vedenie spoločnosti vyvesil dúhovú vlajku.

„Spoločne za rozmanitosť! My v BILLA sme obrazom pestrého sveta. Rozmanitosť podnecuje kreativitu a tá nás všetkých posúva vpred,“ napísala spoločnosť na sociálnej sieti, na ktorej vo farbách dúhy zmenila aj logo spoločnosti.

Linkedin BILLA

"Vyjadrujeme podporu všetkým našim kolegom a kolegynkám! Ja osobne ďakujem za všetku tu rozmanitosť u nás, obohacuje to našu prácu a posúva nás to vpred. Vidíme sa v sobotu na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave," napísala hovorkyňa spoločnosti Kvetoslava Kirchnerová na Linkedine.

PRIDE mesiac vyvrcholí v sobotu 23. júla festivalom Dúhový PRIDE Bratislava. PRIDE sa vracia na Hviezdoslavovo námestie a po dvoch rokoch sa uskutoční aj sprievod ulicami Bratislavy. Vystúpia na ňom interpreti Adam Pavlovčin (ADONXS), Gipsy Čáve, FVLCRVM a ďalší. Programom divákov a diváčky prevedie Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Záštitu nad festivalom prevzali Juraj Droba, predseda Bratislavského samosprávneho kraja, Michal Šimečka, podpredseda Európskeho parlamentu a Matúš Vallo, primátor hlavného mesta SR Bratislavy.

Najnovšie