Ďalší úspech v BILLA: Značka Clever získala ocenenie Superbrands

Ďalší úspech v BILLA: Značka Clever získala ocenenie Superbrands Foto: Billa

Medzinárodný program oceňovania značiek Superbrands potvrdil, že sieť supermarketov BILLA je lídrom v kvalite ponúkaných produktov. Svoju prestížnu pečať udelil na rok 2023 aj značke Clever, ktorá je vôbec prvou privátnou značkou spoločnosti BILLA na Slovensku, fungujúcou už od roku 2002. V súčasnosti značka Clever ponúka potravinový aj nepotravinový sortiment predstavujúci viac ako 250 kvalitných produktov za výhodné ceny.

Počas 21-ročného pôsobenia na slovenskom trhu sa privátna značka Clever stala pre zákazníkov BILLA jednou z najobľúbenejších najmä vďaka svojmu pomeru kvality a ceny. Jej výnimočnosť uznal aj nezávislý program Superbrands, ktorý oceňuje tie najlepšie značky po celom svete. „Zisk ocenenia Superbrands 2023 pre našu privátnu značku Clever nás nesmierne teší. Je pre nás potvrdením, že zákazníci majú záujem o prvotriednu kvalitu, ktorú si môžu zakúpiť za rozumnú cenu. Ďakujeme všetkým Slovákom, ktorí v ankete Superbrands hlasovali za Clever, ako aj odbornej porote, ktorá vyzdvihla jedinečnosť tejto značky a udelila jej prestížnu pečať,“ povedala Albena Georgieva, prevádzková riaditeľka BILLA.

Sortiment značky Clever v súčasnosti predstavuje asi 250 výrobkov, od čerstvých a trvanlivých potravín cez hygienické potreby až po krmivá pre domácich miláčikov. Obľúbenými produktmi sú najmä cestoviny, ryža, múka, oleje, mliečne a mrazené výrobky, ale aj čerstvé ovocie a zelenina. Všetky výrobky tejto značky prechádzajú viacúrovňovou kontrolou u dodávateľov aj v spoločnosti BILLA, aby bola zabezpečená ich nespochybniteľná kvalita.

Ocenení sú len tí najlepší

Pečať Superbrands sa za viac ako 10 rokov stala na slovenskom trhu synonymom pre značky s vynikajúcim renomé a výnimočným produktom. Jednotlivé značky sa do súťaže neprihlasujú, ale rozhoduje o nich odborná porota zložená z odborníkov v oblasti biznisu, brandingu a marketingu. Okrem pečate Superbrands získala sieť supermarketov BILLA v tomto roku aj ocenenie Best Buy Award v kategóriách Oddelenie čerstvého mäsa, Oddelenie lahôdok a Oddelenie čerstvých jedál.

Najnovšie