Europa 2 má novú moderátorku, víťazku súťaže Tvár do rádia

Europa 2 má novú moderátorku, víťazku súťaže Tvár do rádia Foto: Europa 2

Rádio Europa 2 aj tento rok hľadala nový moderátorský talent prostredníctvom súťaže Tvár do rádia, ktorej cieľom je každoročne nájsť nové hlasy z „ulice“.

 

Úloha pre záujemcov, ktorí sa chceli stať súčasťou tímu rádia Europa 2, bola zverejniť krátke video s hashtagom #e2tvardoradia2018 na svojom Instagramovom profile.

Videovizitky boli zverejnené na špeciálnej microsite webu www.europa2.sk. Prostredníctvom nej mohli poslucháči hlasovať za svojich favoritov a ich lajky pomohli vybrať víťazov do užšieho kola. Do druhého, a teda finálového kola súťaže, postúpili 5 finalisti, ktorých Europa 2 predstavila naživo v rannej show Wake up! v pracovnom týždni od 20. do 24. augusta.

Stali sa nimi Zuzana Strýčeková, Tomy Kotty, Dominika Jászaiová, Valéria Frázová a Tibor Jánoška. Každé pracovné ráno si prešli úlohami, ktoré im nastavili moderátori, či si vyskúšali čítať počasie.

Víťazkou sa stala Dominika Jászaiová. Svojimi kvalitami presvedčila, že si zaslúži víťazstvo, píše rádio v tlačovej správe.

„Toto je historicky najsilnejší ročník, do ktorého sa nám prihlásilo najviac ľudí. Tvár do rádia je naozaj osvedčený projekt, vďaka ktorému sme už našli niekoľko talentov a spolupracujeme s nimi dodnes. Pevne verím, že aj tento ročník nám priniesol nového a šikovného ,,parťáka“ do tímu Europy 2,“ povedal Content Director Ľuboš Richter.

V predchádzajúcich ročníkoch súťaže rádio posilnilo tím o moderátorku Katarínu „Beccu“ Balážiovú a správara Michala Dutku.