Richard Dírer bude mať vlastnú diskusnú reláciu

Richard Dírer bude mať vlastnú diskusnú reláciu Foto: Best FM

Od mája pribudne na rádiu Best FM nová moderovaná spoločensko – politická relácia Dialógy s Richardom Dírerom.

 


Niekdajší moderátor diskusných relácií z STV a TA3 sa vracia k politickým debatám. V Rádiu Best FM bude mať vlastnú reláciu. „Som rád, že sa po krátkej prestávke môžem vrátiť do slovenského éteru s moderovaním spoločensko – politickej relácie, teda niečím, čo mi je blízke a čomu som sa intenzívne venoval ostatné roky", povedal pre Omédiách Richard Dírer, ktorý je zároveň manažérom rádia Best FM.

V relácii, ktorá sa bude vysielať každú nedeľu o 11 hodine, bude Dírer spovedať nielen politikov, ale aj známe osobnosti verejného života. „Relácia bude prinášať témy a problémy, ktoré sa týkajú a trápia ľudí na Slovensku," povedal Dírer.

Nasadenie spoločensko – politickej diskusnej relácie je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM. „Reagujeme na požiadavky poslucháčov, ktorí by vo vysielaní privítali reláciu o aktuálnych témach a dianí v našej krajine privítali," povedal moderátor.

Dírer naposledy moderoval diskusnú reláciu STV Doslova. V minulosti bol šéfredaktorom a riaditeľom spravodajstva a publicistiky v TA3, kde moderoval politickú diskusiu V politike. Pracoval aj v slovenskej redakcii Deutsche Welle, v rádiu Twist aj v STV.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a už aj na Záhorí.