Adelu so Sajfom nahradil Junior a Marcel

Foto: Fun rádio Foto: Fun rádio

Moderátori Fun rádia Junior a Marcel po siedmych rokoch Rannej šou s Adelou a Sajfom prebrali žezlo a poslucháčom budú robiť spoločnosť každý pracovný deň od 6:00 do 10:00 hodiny.

 

 

Rannú šou Junior a Marcel už moderovali, pravidelne v lete počas každoročnej mesačnej pauzy Adely a Sajfu. Oddnes Matej „Sajfa" Cifra moderuje popoludňajšiu šou.

Milan JUNIOR Zimnýkoval
* 31. január 1978 Snina
Junior a Marcel   Foto: Fun rádioVyštudoval dejepis - angličtinu na Filozofickej fakulte Prešovskej Univerzity v Prešove. Desať rokov tancoval vo folklórnom súbore Zemplín v Michalovciach. K mikrofónu a hudbe pričuchol počas vysokej školy v internátnom rádiu PaF. Po šiestich rokoch v regionálnom rádiu Flash, prešiel do Fun rádia, kde počas deväťročnej kariéry prešiel rôznymi pozíciami a programami. Od novembra 2009 tvoria spolu s Marcelom Forgáčom zohranú a mimoriadne obľúbenú moderátorskú dvojicu Junior a Marcel a vysielajú Popoludňajšiu šou. Od septembra 2013 sa poslucháčom Fun rádia prihovárajú v rannom vysielaní RANNÁ ŠOU S JUNIOROM A MARCELOM.
Junior žije v Bratislave, je ženatý s Tonkou – redaktorkou markízackého Telerána a pred pár týždňami sa mu narodila dcérka Saška. Pred Saškou sa venoval behaniu a zúčastnil sa viacerých domácich a svetových bežeckých pretekov.

Marcel Forgáč
* 12. augusta 1971 Kežmarok
V rokoch 1994 – 1998 pracoval v Rádiu Flash ako moderátor a redaktor. V rokoch 1998 – 2004 pôsobil vo Fun rádiu ako moderátor a redaktor. Podieľal sa na príprave a realizácii živého vysielania, scenárov programov, scenárov reklamných spotov a oznamov, živých moderátorských vstupov z kultúrno – spoločenských a zábavno – športových podujatí. V roku 2004 si z Fun rádia na skoro tri roky odskočil riaditeľovať do Rádia FM, no opäť sa vrátil do Funka. V novembri 2009 vznikla moderátorská dvojica Junior a Marcel, ktorá až do augusta 2013 vysielala Popoludňajšiu šou. Po novom budú poslucháčom spríjemňovať ranné vstávanie od 6:00 do 10:00 hodiny každý pracovný deň v RANNEJ ŠOU S JUNIOROM A MARCELOM.
Marcel je ženatý s vysokoškolskou láskou Adrianou a je šťastným otcom dvoch synov. Má rád aktívny relax, najmä lyžovanie.