SledovaniTV ponúka na počúvanie viac ako 100 rádií

SledovaniTV ponúka na počúvanie viac ako 100 rádií Ilustr. foto: Sledovanitv

Služba SledovaniTV rozšírila ponuku rádií, ktoré sú súčasťou všetkých TV balíčkov, na 117. Medzi novo zaradené rádiá napríklad patrí Rádio Pohádka, Rádio Povídka, Rádio Čas Rock nebo Rádio Dálnice. Služba obsahuje aj slovenské rádiá.

"Rádiá v našej službe vnímame ako doplnkovú funkciu, ktorá je ale u našich užívateľov populárna. Rádiá sú dostupné na väčšine podporovaných platforiem: mobilné zariadenia, webový prehrávač, Android TV, Apple TV, Samsung, LG alebo set-top boxy. Zvlášť zaujímavá je funkcia počúvania rádií na hodinkách Apple Watch, do ktorých je možné si aplikáciu SledovaniTV stiahnuť.

SledovaniTV je IPTV, alebo internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 230 televíznych kanálov a viac ako 70 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje spätné prezretie v dĺžke až 7 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v rôznych odlišných zariadeniach. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a najnovšie aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set–top–boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v ČR a SR, ale v celej Európskej únii.

SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR, na Slovensku a v Poľsku. V súčasnej dobe sa sústredí na expanziu do zahraničia.