Kúp si lamu. Fun rádio chce poslucháčom meniť život

Kúp si lamu. Fun rádio chce poslucháčom meniť život

„Cestuj, zmeň prácu, menej pozerať do telefónu, začni behať a kúp si lamu," hovoria moderátori v novej imidžovej kampani Fun rádia, ktorá odštartovala dnes 1. októbra.

Fun rádio sa na celý mesiac mení na motivačné rádio.

„Zámerom kampane s headline-om „Ži ako Fun rádio!" je povzbudiť poslucháčov, aby vyšli zo zabehnutých koľají a zmenili svoj život štýlovo s Fun rádiom. Stanica chce poslucháčov motivovať, aby sa pustili do vecí, ktoré ich celý život lákali ale nevedeli sa k nim odhodlať a aby aj obyčajné veci robili po svojom - štýlovým spôsobom," píše rádio v tlačovej správe.

Hlavnými tvárami kampane, ktorú stanica pripravila v spolupráci s agentúrou Zaraguza, je moderátorská dvojica z Rannej šou Junior a Marcel.

"Nositeľmi inšpirácie, povzbudenia, pozitívnej zmeny majú byť moderátori Fun rádia a hudba, ktorá má ľudí nakopnúť, aby zmenili alebo zlepšili niečo vo svojom živote," píše rádio.

Okrem self-promo spotov vo vysielaní Fun rádia pozostáva kampaň z televízneho spotu, printových a outdoorových vizuálov, prebiehať bude aj na webe, v kinách a na sociálnych sieťach.