O2 a Keis Media Bratislava ukazujú krásy slovenských miest špeciálnym nasvietením

O2 a Keis Media Bratislava ukazujú krásy slovenských miest špeciálnym nasvietením Foto: Keis Media Bratislava

Koncom októbra spustila spoločnosť Keis Media Bratislava outdoorovú kampaň pre klienta O2 Slovakia. Cieľom reklamnej kampane s podtitulom „Na Slovensku sa zmodrieva" je informovať verejnosť o budovaní vlastnej 4G LTE siete. Do konca roka 2016 poskytne O2 Slovakia bleskovú rýchlosť 4G LTE vo všetkých okresných mestách a priľahlých obciach, ako aj diaľniciach a rýchlostných cestách po celom Slovensku.

 

 

 

Samotná reklamná kampaň je realizovaná prostredníctvom mobilných citylightov – PROMOBIKOV od spoločnosti Keis Media Bratislava. Kampaň je doplnená o osvetlenie miestnych monumentov vo vybraných mestách, zároveň sa v mestách pohybujú promotérky - anjelici, ktoré informujú obyvateľov miest na spustenie 4G LTE signálu.

Roland FrankovičO prebiehajúcej kampani sme sa porozprávali s Ing. ROLANDOM FRANKOVIČOM, managing directorom spoločnosti Keis Media Bratislava.

 

Reklamná kampaň O2 je naplánovaná na obdobie október – december. Nie je toto pre promobiky trochu neskoro?

„Práveže nie. Veľa klientov stále považuje promobiky za sezónny outdoorový nosič, vhodný na jarné a letné obdobie. Skutočnosť je však taká, že práve jeseň a začiatok zimy je o promobiky veľký záujem. Promobiky sú podsvietené, čiže je možné ich využiť aj počas večerných hodín. Navyše práve v predvianočnom období je v uliciach miest veľa ľudí, v centrách sa konajú Vianočné trhy. Minulý rok sme s promobikovými kampaňami končili 23. decembra, čiže do posledného dňa pred Vianocami sme pre klientov jazdili kampane. Tento rok končíme takisto 23. decembra."

Koľko promobikov je nasadených do kampane?

„Celkovo je v kampani zaradených 88 kusov promobikov, ktoré sú postupne nasadzované do jednotlivých miest, podľa toho, ako O2 spúšťa 4G LTE pokrytie.

Súčasťou kampane O2 je aj nasvietenie budov v mestách. Kto s týmto nápadom prišiel?

S nápadom nasvietenia monumentov vo vybraných mestách prišiel klient O2. Kampaň sprevádza slogan „Na Slovensku sa zmodrieva" a práve modré nasvietenie monumentov to predstavuje.

Osvetlenie budovy radnice v Bardejove. Foto: Keis Media Bratislava

Podľa čoho ste monumenty vyberali?
Klient O2 nám poslal svoju predstavu, v ktorých mestách by chceli nasvietiť monumenty. My sme vytipovali vhodné objekty, ktoré spĺňali technické kritériá. Slovensko je krásna krajina, v žiadnom meste nebol problém nájsť vhodné objekty. Mňa osobne veľmi teší, že v tejto kampani ukazujeme ľuďom, aké sú naše mestá nádherné. Pretože mnoho ľudí denne chodieva okolo týchto kostolov, divadiel, fontán a ani si ich nevšimnú. Keď ich večer nasvietime na modro, zrazu si ich ľudia všimnú, vidia ich krásu, chodia sa pred monumenty fotiť. Aj v tomto je táto kampaň výnimočná a krásna.

Promobike a anjelici v uliciach. Foto: Keis Media Bratislava

Aké sú ohlasy obyvateľov na kampaň?

Ohlasy sú úžasné. Ako som spomínal, ľuďom sa veľmi páči prepojenie toho, že pri príležitosti spustenia 4G LTE od O2 v ich meste je zároveň namodro zviditeľnená ich miestna dominanta. Navyše promotéri na promobikoch oslovujú ľudí v uliciach, informujú ich o spustení LTE siete, takže aj samotné cielenie reklamy je veľmi účinné. Takisto pri vybavovaní potrebných povolení sa stretávame s ústretovosťou a porozumením.

Osvetlený kostol Premenenia pána v Pezinku. Foto: Keis Media Bratislava

Do kedy je kampaň plánovaná?
Promobiková kampaň s nasvietením monumentov je plánovaná až do Vianoc, postupne, ako bude O2 spúšťať 4G LTE pokrytie. Ešte nás čaká veľa zaujímavých miest, kde sa ľudia môžu tešiť na promobiky a osvetlenie „ich" monumentu.

Osvetlené divadlo v Spišskej Novej Vsi. Foto: Keis Media Bratislava

Spoločnosť O2 Slovakia s.r.o. je poskytovateľom telekomunikačných služieb. Okrem iného je trojnásobným držiteľom ocenenia Zamestnávateľ roka v kategórii veľkých firiem  www.o2.sk.

Spoločnosť Keis Media Bratislava s.r.o. poskytuje služby v oblasti vonkajšej reklamy, mobilnej reklamy, produkčných služieb www.keismedia.sk.