Po Bratislave sa presúva DEZI-BIKE - jedinečné riešenie outdoorovej reklamy (FOTO)

Po Bratislave sa presúva DEZI-BIKE - jedinečné riešenie outdoorovej reklamy (FOTO) Foto: Keis Media Bratislava

O dezinfekciu na promobike DEZI-BIKE je obrovský záujem.

 

V dnešnej dobe koronakrízy je veľa ľudí a firiem, ktorí chcú pomôcť zvládnuť ťažkú situáciu v snahe vrátiť sa čo najskôr k bežnému životu.

So zaujímavým nápadom prišla spoločnosť Keis Media Bratislava, ktorá je prevádzkovateľom unikátnych ekologických mobilných nosičov – promobikov.

Promobike upravili do verzie DEZI-BIKE. Na citylightovú plochu umiestnili automatický dávkovač dezinfekcie. Takto upravený promobike je zaparkovaný pred obchodným reťazcom v Bratislave na Trnavskej ceste. Zákazníci tak majú možnosť si bezpečne dezinfikovať ruky pred aj po nákupe. Ako ukázali už prvé minúty, o dezinfekciu rúk je obrovský záujem.

Foto: Keis Media Bratislava

"Pri DEZI-BIKE sme využili jedinečnú výhodu promobikov, a to je ekológia, mobilita a sloboda," hovorí obchodný riaditeľ spoločnosti Keis Media Bratislava Dušan Kuchyňka.

„Takto upravený promobike je totižto možné kedykoľvek premiestniť tam, kde môže slúžiť ľuďom. Konkrétne tento DEZI-BIKE budeme postupne premiestňovať k ďalším obchodným reťazcom. Pilotný DEZI-BIKE je zrealizovaný plne v réžii spoločnosti Keis Media Bratislava, samozrejme v prípade záujmu sa môžu do projektu zapojiť jednotlivé firmy, pričom budú mať k dispozícii všetky reklamné plochy s celkovým rozmerom 6 m2. Sme hrdí na to, že aj my máme možnosť pomôcť v boji s vírusom,“ dodal Kuchyňka.

Foto: Keis Media Bratislava

Spoločnosť Keis Media Bratislava je prevádzkovateľ ekologických mobilných citylightov – promobikov s celoslovenským pokrytí. Viac informácií na www.keismedia.sk