O2 spustila kampaň s Ferom Joke aj Luddom a Moyou ako sa berú na faktúru (VIDEO)

O2 spustila kampaň s Ferom Joke aj Luddom a Moyou ako sa berú na faktúru (VIDEO) Reprofoto O2

Operátor O2 prichádza s novou kampaňou s názvom Vezmite sa na faktúru, v ktorej komik Fero Joke a postavičky Luddo a Moya vtipným spôsobom predstavujú platbu na spoločnú faktúru.

O2 prednedávnom prišiel s ponukou O2 Spolu, vďaka ktorej zákazník ušetrí na O2 Internete na doma, ak využíva viac služieb od O2. Zákazník má aj možnosť vziať si na faktúru svojho blízkeho a získať tak ešte väčšiu zľavu, pričom pri spojení viacerých služieb nemusí domáci internet zákazníka nič stáť, informuje O2 v tlačovej správe.

Kampaň odštartovala 15.3. a je podporená v printe, outdoore, rádiu, online a na sociálnych sieťach.

V spote sa Luddo odhodláva k dôležitému kroku a položí Moyi zásadnú otázku: Moya, vezmeš si ma … na faktúru?

 „V dnešnej dobe je prístup k internetu kľúčový pre nás všetkých. Používame ho ako zdroj práce, výuky, ale aj oddychu a zábavy. Ak si u nás svojho blízkeho vezmete na faktúru, budete mať O2 Internet na doma ešte výhodnejšie,“ hovorí Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia.

„Internet, ktorý nás spája s celým svetom, nás teraz môže spojiť aj s tými, ktorí sú pre nás celý svet. A to si zaslúži hudbu, kvety, sviečky“, hovorí Juraj Bartoš, kreatívny riaditeľ agentúry Free Andy, ktorá za konceptom stojí.

 Vizitka kampane:
Produkcia: Alien studio
Réžia: Dano Dekan
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Free Andy
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Juraj Pobjecký
Art director: Lukáš Karásek, Michal Hazior, Jakub Reken
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Account manager: Katarína Arbe, Ivana Šramatá, Michaela Ostricová

 Rovnaký koncept využíva aj online kampaň z dielne TRIAD-u. Hlavnou postavou online videí je komik Fero Joke alias Maja. Tá má ako správna susedka prichystané praktické riešenia na rôzne dilemy vo vzťah.

„Kampaňovú message „Vezmite sa na faktúru“ Triad rozširuje o konkrétne „príbehy“, ktorých cieľom je ukázať, že O2 Internet na doma môžete mať vďaka O2 Spolu výhodnejšie, či už ste nezadaní alebo žijete v jednej domácnosti s blízkymi či rodinou, informuje,“ hovorí Lucia Petrášová z O2.