Taká, taká, taká, taká, taká je Radosť. Melódia z nového spotu Radosti sa vám ihneď dostane do uší (VIDEO)

Taká, taká, taká, taká, taká je Radosť. Melódia z nového spotu Radosti sa vám ihneď dostane do uší (VIDEO)

Virtuálny operátor Radosť prichádza s novou jesennou kampaňou. Jej hlavným motívom je fráza „Taká, taká, taká, taká, taká je Radosť!“, ktorá je podporená cover verziou hitu „Taká som“ od Zory Kolínskej.

“Radosť je ako chameleón. Máva mnoho podôb. A práve túto pestrosť sme sa snažili do spotu (a komunikácie) dostať. Ako chameleón je našťastie aj Dano Dekan, ktorý ho spravil taký krásny, že človek (a chameleón) nevie kam skôr pozrieť,” hovorí s nefalšovanou radosťou Adam Jánoš, skúsený slovný florista z agentúry Free Andy.

V kampani virtuálny operátor pripomína svoje najatraktívnejšie benefity, akými sú nekonečné dáta, volania a správy za skvelých 20 €. A to všetko na skvelej 4G sieti s pokrytím viac ako 97% obyvateľov Slovenska. Zákazníci si všetky radostné výhody môžu vyskúšať na prvý týždeň zadarmo. Všetko vybavia jednoducho cez appku, takže nikam nemusia chodiť.
Aby toho nebolo málo, zákazníci Radosti môžu rozdať svojim známym, či kamošom až 5 kódov, ktoré nájdu vo svojej appke a vďaka tomu získajú obaja 50% zľavu na obnovu programu. Nekonečnú Radosť tak môžu mať s týmito kódmi aj za 10 € až 5x za rok.

„Zdieľať Radosť je super. Takto môžu zákazníci v Radosti niekoho potešiť a zároveň vďaka tomu ušetriť“, hovorí Štefan Póša, Senior Specialist for Confetti & Other Fun Communications Radosti.

Vizitka kampane:

Produkcia: Hitchhiker Films, Alien studio
Réžia: Dano Dekan
Kamera: Martin Chlpík
Production manager: Michal Gögh, Ján Balážik
Fotograf: Lousy Auber
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová, Štefan Póša
Agentúra: Free Andy
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Jiří Korpa-Ondo
Art director: Michal Hazior, Viki Babjaková, Marek Čemez
Copywriter: Adam Jánoš, Marek Surovec, Tomáš Slobodník
Account manager: Katarína Arbe, Veronika Zacharová, Michaela Ostricová