Nová chytľavá kampaň VšZP roztancuje celé Slovensko (VIDEO)

Nová chytľavá kampaň VšZP roztancuje celé Slovensko (VIDEO)

Všeobecná zdravotná poisťovňa prichádza s komplexnou kampaňou „Nasleduj srdce“, ktorou chce osloviť široké spektrum ľudí. Vyzýva ich, aby sa pridali k neustále sa rozrastajúcej rodine poistencov, pre ktorých je istotou a oporou v každej životnej situácii - pre zdravých a ekonomický aktívnych ponúka širokú škálu benefitov, pre poistencov so zdravotným problémom dostupnú a kvalitnú zdravotnú starostlivosť.

 

VšZP kreatívnym konceptom plynulo nadväzuje na úspešnú jarnú kampaň Pohyb je zdravý, ktorou motivovala ľudí k zdravšiemu a aktívnejšiemu životu. Tentokrát kladie dôraz na to, v čom je TOP – na schopnosť zabezpečiť nielen bohatú ponuku benefitov, ale najmä zdravotnú starostlivosť, modernú liečbu a služby uľahčujúce manažment zdravia celej rodiny, čo oceňuje stále viac poistencov. „Opäť sa stretávame s našou viacgeneračnou rodinou, ktorá reprezentuje široké spektrum poistencov VšZP - mamičky s deťmi, mladých ľudí aj seniorov. Jej členovia zároveň predstavujú najobľúbenejšie benefity, ktoré poisťovňa ponúka nad rámec zákona, či už je to príspevok na zuby, zubný strojček, benefity pre tehotné, bábätká, ale aj peňažný bonus na okuliare. V spotoch sa k rodinke postupne pridáva množstvo ďalších ľudí, čo symbolizuje fakt, že VšZP obnovuje svoju silu a neustále sa rozrastá o nových, či staro-nových poistencov,“ spresnila hlavnú myšlienku konceptu manažérka oddelenia marketingu a nových médií Petra Matejka.

„Na jar sme s konceptom Pohyb je zdravý symbolicky vyzvali k pohybu celé Slovensko. Jesenná prepoisťovacia kampaň má nemenej ambiciózny cieľ - vyzvať ľudí, aby sa pridali k veľkej rodine klientov VšZP. Slúžia na to nielen silné benefity, ktoré poisťovňa už tradične ponúka, ale aj emočne ladená kampaň voľne odkazujúca na jarnú komunikáciu (pohyb a spoločná ústredná pesnička). Okrem osvedčenej VšZP rodiny bude žolíkom tejto kampane herec, tanečník Adam Bardy s manželkou Bibi,“ hovorí Vlado Slivka, kreatívny riaditeľ MullenLowe GGK. Inšpiráciou kampane sa totiž stal tanečný film LaLaLand. Nové spoty sú plné tanca a úspešnej pesničky PARi-RA-RAP.

“Skladbu, ktorá bola pre VšZP vytvorená na mieru, verejnosť prijala veľmi pozitívne. Stala sa tak hlavným hudobným motívom aj ďalšej VšZP kampane. Pohybovú stránku účinkujúcich, medzi ktorými sú aj profesionálni tanečníci, mal pod taktovkou choreograf Miňo Kereš,“ hovorí P. Matejka.

Odporúčame aj: Prečo sa oplatí stať sa klientom VšZP?


Poisťovňa dlhodobo kladie dôraz na zabezpečenie zdravotnej starostlivosti pre všetkých, ktorí ju potrebujú, na prevenciu a edukáciu verejnosti o dôležitosti starostlivosti o zdravie. V rámci modernizácie sa v uplynulých dvoch rokoch zamerala aj na skvalitňovanie služieb pre poistencov, ich digitalizáciu a zlepšovanie dostupnosti. „V ponuke benefitov sme v mnohých prípadoch úplne unikátni. Tento rok sme preto výrazne zapracovali na službách pre poistencov a na rozšírení siete poskytovateľov zdravotnej starostlivosti. Počas života postretnú človeka rôzne situácie, dobré, aj tie ťažšie. Poistenci hľadajú vo svojej zdravotnej poisťovni oporu nielen v čase pohody a zdravia, ale aj v prípade zhoršeného zdravotného stavu. A práve to vo VšZP našim poistencom poskytujeme,“ zdôrazňuje riaditeľka odboru marketingu a komunikácie VšZP Dominika Šulková.

30 a 15-sekundové televízne spoty budú od 12. augusta nasadené vo všetkých relevantných médiách. Podporené budú rádio spotom a online kampaňou aj v spolupráci s viacerými influencermi. VšZP stavila i na neštandardné PR. So spotom sa verejnosť stretne aj vo vlakoch a autobusoch, v čakárňach ambulancií u všeobecných lekárov, pediatrov a gynekológov v rámci celého Slovenska. „Počas kampane do nášho brandu oblečieme aj dve zastávky MHD v Bratislave,“ vymenúva D. Šulková. .

VIZITKA KAMPANE: Nasledujte srdce

Klient: VšZP
Marketing VšZP: Dominika Šulková, Petra Matejka, Sandra Miskolcziová, Matúš Drien
Kreatívna agentúra: MullenLowe GGK
Creative direction: Vlado Slivka
Art direction: Braňo Mladý
Copywriting: Vlado Križan, Vlado Slivka
Digital & Social media: Katarína Bizubová, Michaela Štefanidesová
Strategic management: Róbert Cyprich
Production management: Jozef Hupka
Account management: Marta Sekerková
Produkcia: CREATIVE PRO group
Režisér: Juraj Mráz
DOP: Oliver Záhlava
Hudba kampane: Paulína Ištvancová
Fotograf: Martin Fridner
3D animation: Alien studio
Choreografia: Miňo Kereš