Agentúra MADE BY VACULIK sa personálne rozrastá

Agentúra MADE BY VACULIK sa personálne rozrastá Foto: MBV

Agentúra MADE BY VACULIK ohlásila príchod dvoch nových expertov do pražskej a medzinárodnej divízie a povýšenie kreatívneho riaditeľa.

Od 1. júna nastúpil na novú pozíciu Executive Director CZ & International Ondrej Geče, ktorý pôsobil aj v spoločnosti Google na lokálnych aj medzinárodných pozíciách, v ktorých bol zodpovedný hlavne za finance, telco & media industries a oblasť publisherov. Časť svojej kariéry sa venoval aj medzinárodnej produkcii v oblasti umenia.

„S veľkým nadšením a radosťou prijímam príležitosť viesť český a medzinárodný tím MADE BY VACULIK obklopený ľuďmi, ktorých výnimočnú prácu sledujem už dlhé roky. Teším sa, že budeme spoločne hnacou silou pri formovaní rastu našich obchodných partnerov, s ktorými nás spájajú dlhodobé väzby a spoločná vášeň pre nepopierateľnú silu stratégie a kreativity,“ povedal Geče.

Na pozíciu kreatívneho riaditeľa do pražskej pobočky agentúry prichádza Rishabh Kaul. Kaul sa pohybuje v kreatívnom biznise viac ako 20 rokov a pracoval pre klientov ako napríklad Microsoft, LG, Suzuki, Bacardi, ESPN a GOODYEAR. Pôsobil na seniorných pozíciách v agentúrach Leagas Delaney, Fallon, McCann Erickson, Publicis a ďalších v Mumbai, Delhi či Hamburgu. Posledné roky žije v Prahe, kde naposledy pracoval ako kreatívny riaditeľ pre klienta Škoda v agentúre Optimist Praha. Kaul v posledných troch rokoch spolupracoval s agentúrou na viacerých projektoch.

„Čo ma presvedčilo, aby som sa pridal do tímu, bol vnútorný pocit, že v MBV nebudem pracovať „pre“ niekoho, ale „s“ niekým. Práve táto myšlienka spolupráce je to, čo ponúkame aj našim klientom tým, že sa stávame partnermi značky a nielen ďalším dodávateľom. Len takýto vzťah medzi agentúrou a klientom môže viesť k inovatívnej a transformujúcej práci,“ hovorí Rishabh.

Po 7 rokoch v agentúre z pozície kreatívny riaditeľ postúpil na pozíciu Chief Creative Officer Milan Bielik, držiteľ ceny Filip za výnimočný prínos pre slovenskú reklamu.

„V MADE BY VACULIK som začal na pozícii senior copywriter. Túto agentúru som si vtedy vybral, pretože som mal na pohovore so Zuzkou Ďurčekovou pocit, že je to presne to, čo hľadám. A nemýlil som sa. MBV je môj druhý domov som vďačný Jurajovi a Ronymu za dôveru v mojej novej kreatívnej etape. Verím, že s mojím úžasným tímom spolu dokážeme veľké veci.“

„Agentúra je predovšetkým o ľuďoch! O ich schopnostiach, nadšení, vytrvalosti a v neposlednom rade aj o fungovaní v odhodlanom a funkčnom tíme. Len s takýmito jedinečnými ľuďmi budeme aj naďalej silným a dlhodobým partnerom pre našich existujúcich, nových aj budúcich klientov,” povedal Founder & Chairman agentúry MADE BY VACULIK Juraj Vaculík.

„Do agentúry prichádzajú ľudia, ktorí majú rovnakú chuť rásť a vyhrávať. Verím, že sa týmto začína ďalšia zaujímavá éra MADE BY VACULIK,” povedal Ronald Lupták, Chief Executive Officer.