Na Pohode stihla Kofola pred búrkou zosobášiť niekoľko párov (FOTO, VIDEO)

Na Pohode stihla Kofola pred búrkou zosobášiť niekoľko párov (FOTO, VIDEO) Foto: Miroslava Kernová

Kofola mala v pláne na festivale Pohoda zosobášiť šesť párov, nakoniec sa to podarilo štyrom. Festival ukončila v piatok podvečer silná búrka.

Kofola aj tento rok pokračuje vo svojej marketingovej kampani - Láskyplnej misii a na festivale na Pohode pripravila zónu – Námestie lásky. Za účasti matrikára tu oficiálne oddala niekoľko párov, ktoré od Kofoly získali nielen festivalový obrad ale aj hostinu. Pripíjalo sa ako inak - Kofolou.

Posledná svadba pred búrkou  FOTO: Miroslava Kernová

Jednému z párov, ktorý mal oficiálnu svadbu už počas prvého dňa festivalu, vo štvrtok 11.7., prišiel k obradu zaspievať aj Lasky z Pary.

"To určite nemôže byť skutočná svadba," hovorili si okoloidúci festivalníci a pristavili sa. Hneď zistili, že všetko je skutočné. Vyobliekaná rodina, dojatý ženích a dokonca aj nevesta, ktorá nechala na seba niekoľko minút čakať. Hádzalo sa ryžou aj kyticou. Bol veľký potlesk aj slzy dojatia.

Martin a Natália    Foto: Šimon Kern

Každý pár dostal od Kofoly 14 vstupeniek – pre dvoch snúbencov, ich svedkov, rodinu a najbližších priateľov a okrem zabezpečenia oficiálneho svadobného obradu sa postarala aj o nezabudnuteľnú hostinu pre všetkých svadobčanov. Dostali od festivalu aj lístky na ďalší ročník, aby mali kde osláviť svoje prvé výročie. Nevesty na Pohode 2024 líčila vizážistka z Notina.

Foto: Šimon Kern

Kofola mala pre všetkých zamilovaných pripravené svadobné šaty aj kyticu. Okrem netradičných festivalových svadieb na trenčianskom letisku Kofola pripravila aj Láskyplnú zoznamku s Láska Tu.

Sľub zamilovanosti nanečisto si mohli na Námestí lásky zložiť aj ďalšie páry, ktoré „oddával“ herec Jakub Jablonský.

 Foto: Kofola

V Láskyplnej misii bude Kofola pokračovať aj na ďalších letných festivaloch. Kofola v svojej aktuálnej kampani inšpiruje páry, aby spolu trávili viac času aj sa viac dotýkali. Podľa štatistík totižto venujeme až 2600 dotykov priemerne denne mobilom namiesto toho, aby sme pohladením alebo bozkom potešili niekoho blízkeho.

 Foto: Miroslava Kernová

Na fotografii hore pár, ktorý sa pred ôsmymi rokmi spoznal práve na Pohode, a v piatok tam mal svadbu.

Zaľúbené páry sa už zobrali okrem Pohody aj na Námestí lásky na festivale Rock for People v Hradci Králové.

„Chceme zbúrať stereotyp, že nevesta musí byť v bielom a všetko musí byť dokonalé. Nemusí. Naším cieľom je, aby tento jedinečný moment bol len o zamilovanom páre a ich najmilších, aby si to užili bez starostí a stresu. Preto sme sa rozhodli pre páry, ktoré s nami zdieľali svoj silný príbeh lásky, zorganizovať na festivale úplne komplet svadbu – od prítomnosti matrikára až po svadobnú hostinu za zvukov festivalu,” hovorí Eva Stejskalová, brand manažérka značky Kofola.