Ak som to dokázala ja, dokážu zdolať vlastné Everesty aj ostatní, hovorí horolezkyňa z Everestu v kampani Slovenskej sporiteľne (VIDEO)

Ak som to dokázala ja, dokážu zdolať vlastné Everesty aj ostatní, hovorí horolezkyňa z Everestu v kampani Slovenskej sporiteľne (VIDEO) Reprofoto Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa spustila novú kampaň, ktorá ktorej tvárou je Luciou Janičovou, prvá Slovenka na vrchole najvyššej hory sveta. „Ak som to dokázala ja, dokážu zdolať svoje vlastné Everesty aj všetci ostatní. Treba si veriť a mať tú správnu podporu,“ hovorí Lucia Janičová.

„Everest nie je len jeden... len počas štúdia som ich zdolala desiatky... ale moje životné Everesty ma ako prvú Slovenku vyniesli na najvyššiu horu sveta,“ hovorí v novom kampaňovom spote Slovenskej sporiteľne, matka, vedkyňa a horolezkyňa Janičová.

V máji sa jej podarilo úspešne vyjsť na najvyššiu horu sveta, Slovenská sporiteľňa bola jej exkluzívny partner. Kampaňou banka pokračuje v snahe povzbudiť Slovákov a Slovenky, aby si verili, tentokrát vo forme podpory v zdolávaní ich vlastných životných Everestov.

„Aj obyčajný človek dokáže neobyčajné veci, ak si stanoví ciele, má motiváciu a správnu podporu. Keď dokázala vystúpiť na Everest Lucia, dokážu aj iní prekonať životné prekážky a zdolať svoje Everesty. Ak majú tú správnu podporu. Slovenská sporiteľňa chce byť partnerom životných Everestov všetkých ľudí na našom krásnom Slovensku. A tak, ako sme pomohli Lucii, pomôžeme aj všetkým ostatným,“ hovorí Dáša Juríková, šéfka Brand Hubu Slovenskej sporiteľne.

Kampaň odštartovala 1. októbra na všetkých platformách. Okrem klasickej TV reklamy bude súčasťou kampaňového mediamixu aj sponzoring, rozhlas, online, kino, OOH v shoppingoch či social media. Televízny spot nesie primárne komunikačné posolstvo inšpirácie. V online kampani rozvíja banka podporu zdolávania životných Everestov bežných ľudí prostredníctvom finančného poradenstva.

Súčasťou kampane je špeciálna microsite www.buducnostjevasa.sk, kde nájdu ľudia rady v rôznych životných situáciách a môžu sa prekliknúť aj na možnosti ich financovania. Patrí k nim napríklad štúdium, nové bývanie, svadba, narodenie dieťaťa či jeho vzdelanie, zabezpečenie na dôchodok, podnikanie ale aj situácia, keď zostane na dieťa rodič sám. „Záleží nám na tom, aby boli Slováci a Slovenky finančne zdraví. Preto v rámci kampane prichádzame aj s novou službou pre nich. Volá sa Zdravé financie a konzultanti a konzultanky v Slovenskej sporiteľni im poradia ako na to,“ dodáva Dáša Juríková.

Reklamný spot vznikol pod taktovkou režiséra Wolfberga. Kreatívny koncept priniesla agentúra Zaraguza a v jej postprodukcii využila aj vymoženosti AI.

Vizitka kampane:
Klient: Slovenská sporiteľňa
Kreatívna agentúra: Zaraguza
Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek
Strategist: Patrícia Čertek, Pavol Minár
Art Direction: Martin Ondrušek, Andrej Nemček, Karolína Uherčíková
Social Media: Martin Rajec
Copywriters: Ondrej Kořínek, Jozef Plichtík, Martin Rajec
Account Director: Juliana Priatková
Account Management: Patrik Mackulin, Filip Čupka
Produkcia: Bistro Films
Režisér: WOLFBERG
Fotograf: Martin Fridner
Hudba: Michal Novinski
Zvukovýroba: Vladimir Bajnoci
Mediálna agentúra: Wavemaker Slovakia