Telekom priniesol na deň nepočujúcich neobvyklú reklamu

Telekom priniesol na deň nepočujúcich neobvyklú reklamu

Čože je to päťdesiatka... je slogan reklamnej kampane spoločnosti Slovak Telekom, ktorá predstavuje program Easy. Ak vás cez víkend prekvapilo, že vidíte reklamu ale pôsobí na vás inak, nebola chyba vo vašom prijímači.

 

 

Slovak Telekom na deň nepočujúcich pripravil upravenú verziu spotu tak, ako ho vnímajú nepočujúci. Spot ukázal nielen to, ako ho vnímajú napríklad nepočujúce malé deti, ale aj to, že ich rodičia nemajú ľahké s nimi komunikovať.

Spot priniesla spoločnosť Slovak Telekom špeciálne na deň nepočujúcich 27. septembra.

Telekom sa systematicky venuje problematike nepočujúcich a dlhodobo sa snaží o ich lepšie zaradenie do spoločnosti. Aktuálne má špeciálnu kampaň, ktorá sa zameriava konkrétne na malé nepočujúce deti a ich rodiny.

Telekom so svojím programom Mobilný pedagóg dáva týmto deťom a rodinám nádej, že vďaka kompenzačným pomôckam a špeciálnopedagogickej a psychologickej starostlivosti budú môcť počuť, a teda aj rozprávať.

Pomôcť nepočujúcim má nový portál NepocujuceDieta.sk, ktorý rodičom detí so sluchovou poruchou umožní zorientovať sa v pre nich neznámom svete. Slúži nielen ako zdroj informácií, ale má aj komunitný charakter, kde si rodičia a odborníci môžu vymieňať skúseností a získavať vzájomné rady.