Štvrtý mobilný operátor predstavil názov aj logo

Štvrtý mobilný operátor predstavil názov aj logo

Slovenská pošta a telekomunikačná spoločnosť Swan dnes predstavili novú značku, pod ktorou bude štvrtý mobilný operátor ponúkať svoje služby.

 


Odhaleniu predchádzala tízingová kampaň, ktorá pracovala so "štvorkou". Nový mobilný operátor bude pôsobiť na trhu pod značkou 4ka. Logo tvorí modrozelený kruh so žltou štvorkou vo vnútri.

 

Spoločnosť SWAN získala v tendri licenciu na 2 x 15 MHz v pásme 1800 MHz. V súčasnosti prevádzkuje a naďalej buduje mobilnú 4G sieť. Celkovo plánuje SWAN do projektu mobilného operátora investovať až 100 miliónov EUR.

Odporúčame aj: Vieme, kto je za kampaňou Poď do štvorky

Od 5. 10. 2015 bude 4ka prostredníctvom všetkých pobočiek Slovenskej pošty ponúkať predplatené mobilné telekomunikačné služby bez viazanosti s plným pokrytím územia SR. SIM karta pre predplatenú službu s jednoduchým názvom „Moja 4ka" so štartovacím kreditom vo výške 4 Eurá zabezpečí zákazníkom volania do všetkých sietí v Slovenskej republike a v rámci Európskej únie za jednotnú cenu 4 centy za minútu, a to so sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy, informujú pošta a Swan v spoločnej tlačovej správe.

Dizajn novej stránky operátora 4ka.sk

SWAN poskytuje elektronické komunikačné služby od roku 2000. Vybudoval vlastnú optickú sieť s európskymi parametrami a s počtom viac ako 50 000 zákazníkov. Je tretím najväčším poskytovateľom internetu na Slovensku. Pod značkou SWAN MULTIMEDIA poskytuje od roku 2007 služby triple-play (digitálna TV, internet, pevná linka) pre bytových zákazníkov.

SWAN je súčasťou holdingu DanubiaTel, do portfólia ktorého patrí aj dátové centrum, softwarehouse a národný správca domén.
Štvrtý mobilný operátor má pridelené čísla s predvoľbou 0950. Pomoc a podporu pre zákazníkov bude poskytovať na Zákazníckej linke 950.