Markíza zverejnila, čo predchádzalo fyzickému útoku, po ktorom vylúčila z Farmy súťažiaceho (VIDEO)

Markíza zverejnila, čo predchádzalo fyzickému útoku, po ktorom vylúčila z Farmy súťažiaceho (VIDEO) Foto: Markíza

Televízia Markíza v polovici októbra oznámila, že z reality šou Farma vylúčila jedného zo súťažiacich - Mateja Jurkoviča.. Dnes zverejnila video, ako útok vyzeral.

"V reality šou Farma prišlo k poľutovaniahodnej udalosti - k agresívnemu výpadu jedného z účastníkov, Mateja Jurkoviča, voči ďalšiemu z účinkujúcich z tohto projektu. V dôsledku násilného správania skončil poškodený súťažiaci v nemocnici a musel ho ošetriť zdravotnícky personál," oznámila televízia.
K fyzickému útoku došlo v stredu 16. októbra, keď Matej Jurkovič napadol a zranil ďalšieho súťažiaceho.

Obeťou útoku bol Rasťo Mojsej, ktorý mal s Matejom počas nakrúcania viacero sporov. Konflikt sa odohral po tom, ako Matej znova zvolil Rasťa za sluhu. Ten síce najskôr neprotestoval, no potom sa rozhodol, že pre neho robiť nebude, radšej sa zbalí a pôjde domov.

Matejovi svoje rozhodnutie oznámil v kuchyni, následne prišlo k slovnej roztržke, ktorá vyústila do fyzického kontaktu - Matej Rasťa udrel hlavou do tváre. Po incidente nasledovali ešte vulgárne verbálne útoky z oboch strán. Rasťo nakoniec pre silné bolesti hlavy musel požiadať o ošetrenie.
"Po kontrole kamerových záznamov musel Matej pre hrubé porušenie pravidiel Farmu okamžite opustiť. Televízia Markíza sa dištancuje od akejkoľvek formy násilia a preto pristúpila k okamžitému vylúčeniu sútažiaceho Mateja Jurkoviča z reality šou Farma," dodala televízia.