Farma: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO)

Nová séria Farmy sa bude niesť v znamení súperenia dvoch skupín farmárov. Kto bude lepší? Ľudia z mesta alebo z dediny? Ich schopnosti, silné i slabé stránky a osobnostné charaktery odhalia nekompromisné pravidlá, tvrdá práca a odlúčenosť od civilizácie.

Na konci zostane zo skupiny dvadsiatich dobrodruhov iba jeden a ten si odnesie titul farmárskeho šampióna a šek na 75 000 eur. Tu je kompletná zostava farmárov 12. série drsnej reality šou! Po kliknutí na meno, sa dostanete do osobného profilu jednotlivých farmárov. Kto bude vaším favoritom?

Odporúčame: Farma 13: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO)

Mesto

Anna Fiačanová

Anna Fiačanová Foto: Markíza
 

Anka je dlhoročný fanúšik Farmy. Pozerala všetky série a celý čas sa zamýšľala nad tým, či sa prihlási. Udialo sa tak po búrlivom žúre, na ktorom bola so svojimi troma sestrami, s ktorými má výborný vzťah.

Nikol Fridrichová

Foto: Markíza
 
Je cieľavedomá a ambiciózna. Veľa toho zažila a podľa vlastných slov si prešla všeličím. V tom zároveň vidí svoju zbraň, ktorou chce zaútočiť na víťazstvo. Nikol si je vedomá, že je hodná obdivu a nasledovania a to chce využiť na rozvoj svojej kariéry influencerky, ale aj v budovaní vlastnej módnej značky.

Xénia Gregušová

Xénia Gregušová Foto: Markíza
 
Mladá kráska chce na Farme zažiť poriadne dobrodružstvo, prehĺbiť vnímanie životných hodnôt a v neposlednom rade zbaviť sa svojho panického strachu z pavúkov. V roku 2018 sa zúčastnila súťaže krásy Miss Universe, čo len podčiarkuje jej prirodzený pôvab. 

Rebeka Hlavatá

Rebeka Hlavatá   Foto: Markíza

Má síce len 24 rokov, no zažila toho skutočne veľa. Už vo veľmi skorom veku sa túžila osamostatniť, čo sa jej aj podarilo. Približne šesť rokov žila na Cypre a jeden rok strávila v Zürichu. Rebeka o sebe vie, že je majetnícka. Občas zvykne aj vybuchnúť a nemá trpezlivosť s hlúpymi ľuďmi.  

Matúš Jaroš

Matúš Jaroš  Foto: Markíza
 

Matúš je pohľadný mladý muž, ktorý si veľmi užíva pohľad na iné, tiež pohľadné ženy. To, že si na svojom zovňajšku dáva naozaj záležať, dosvedčuje najmä jeho potetované telo, na ktorom už ledva vidieť základný odtieň jeho pokožky.

Vladislav Nikolajev

Vladislav Nikolajev   Foto: Markíza

Jeho životný príbeh je veľmi rozmanitý. Na Slovensko sa rozhodol ísť spočiatku za prácou, keď mal 19 rokov. Prešiel si všetkými možnými prácami. Od upratovania, cez pomocné práce na stavbe. Neskôr robil v oblasti retailu, s nábytkom i v špeditérstve. Vladislavovi nakoniec Slovensko prirástlo k srdcu, našiel si tu manželku a na Ukrajinu sa už nevrátil.

Henrik Szabo

Henrik Szabo   Foto: Markíza
 

Srdcom mešťan, telom Thor, povolaním striptér. Keď mal Henrik 18 rokov, zareagoval na ponuku agentúry, ktorá hľadala nádejných striptérov. Odvtedy má za sebou podľa vlastných slov tisíce vystúpení. Svoje telo aj preto neustále udržiava vo forme.

Monika Šuleková

Monika Šuleková  Foto: Markíza

Monika je mladá atraktívna žena s exotickým vzhľadom a ešte exotickejšou povahou. Tvrdí, že sa narodila v šťastných časoch, pretože mala veľa kamarátov a neustále behali po vonku. Jej život nabral jasné kontúry počas strednej školy, kedy sa vybrala na leto do Grécka, odkiaľ sa už prakticky nevrátila. Našla tam svoj druhý domov. 

Adam Tomek

Adam Tomek  Foto: Markíza

V živote to nemal jednoduché. Okrem otca, ktorý ich opustil a nejaví o deti žiadny záujem, bojuje Adam aj s množstvom predsudkov k ľuďom s inou orientáciou: „Nie je to ľahké priznať sa okoliu. Rodine som to povedal, keď som mal 24. Verejne len pred dvoma rokmi.“ Dnes však už stojí pevne na nohách odhodlaný ukázať všetkým, čo sa v ňom skrýva. 

Erik Zahorjan

Erik Zahorjan  Foto: Markíza

Korona mu zmenila život, a to doslova. Mladý Prešovčan a rýdzi východniar strávil posledných šesť rokov v Amsterdame. Ako sám vraví, prešiel si všetkými prisťahovaleckými pozíciami. No zatvorenie hraníc ho vrátilo späť do slovenskej reality. Rozhodol sa teda pre plán B. Zatiaľ čo vládne kríza, strávi čas na Farme s možnosťou získať 75 000 eur.

Dedina

Sára Adamčíková

Sára Adamčíková   Foto: Markíza

Vyrastala na Orave, konkrétne v Rabči neďaleko Námestova. Dedinčania si podľa nej v porovnaní s mešťanmi viac vzájomne pomáhajú, stoja pri sebe, sú pohostinnejší, úprimnejší a majú väčší pokoj. Lenže ženy to tam podľa nej až také jednoduché nemajú. Sára vyráža na Farmu s jasným cieľom - získať viac pokory a priebojnosti v živote.

Michal Arbet

Michal Arbet   Foto: Markíza

Michal vyrastal na dedine a má úzky vzťah s prírodou. Nerád o sebe rozpráva, pretože samochvála podľa neho smrdí. Považuje sa za skromného a obyčajného, zbytočne vraj netrčí z davu. No zrejme mu v tom nepomôže jeho tvrdohlavosť. „Som vychcaný, vždy hľadám cestičku, ako si zlepšiť život,“ prezrádza.

Mária Both

Mária Both  Foto: Markíza
 

Zo Švajčiarska prichádza na Farmu bláznivá čašníčka plná energie, ktorá miluje spev. „Zobudím sa a už spievam. Nezavriem ústa, až kým nepôjdem spať,“ hovorí o sebe. Ktovie, čo na to povedia po pár týždňoch farmári. Spevácky talent a zvučný hlas má však na rozdávanie. Jej snom je mať celosvetové turné. 

Norbert Brezík

Norbert Brezík   Foto: Markíza

Norbert je bývalý vojak a žije na srbskom vidieku, kde sa usadil s rodinou. Za prácou taxikára však pendluje na Slovensko. Aj keď je jeho rodine ľúto, že sa pár mesiacov zrejme neuvidia, držia mu veľmi palce. Výhra mu môže napomôcť v naplnení sna - vlastnej farme, ktorá by jeho rodinu spravila sebestačnou. 

Henrich Kuľko

Henrich Kuľko  Foto: Markíza

Rozhodnutie ukázať Slovensku, že dedinčania sú lepší, urobil aj Henrich. Na Farmu mieri s odhodlaním a baží po zážitkoch. Miluje, keď je v centre pozornosti: „Som cieľavedomý, a keď niečo chcem, idem cez mŕtvoly!“ Prihlásil sa aj preto, že chce v sebe nájsť zodpovednosť. 

Eva Lipovská

Eva Lipovská   Foto: Markíza

Svoju budúcnosť po takmer dvadsiatich rokoch už viac nespája s Talianskom. Cnie sa jej za rodinou a blízkymi. Svoju taliansku povahu však určite predvedie od úplného začiatku. Nádejná farmárka na statok mieri hlavne pre zážitky a návrat na Slovensko. 

Katarína Pohančaníková

Katarína Pohančaníková   Foto: Markíza

Po živote v meste nikdy nezatúžila. Dedinka Dolný Harmanec s 260 obyvateľmi je pre Katku najkrajším miestom na Zemi. Na Farmu sa prihlásila preto, aby na chvíľu zmenila prostredie a oddýchla si od stereotypu. Dobrosrdečnosť, citlivosť a láskavosť sú azda najsilnejšími stránkami jej povahy.

Mário Rigó

Mário Rigó  Foto: Markíza

Tvrdí, že má vždy pravdu a stane sa všetko, čo hovoril. Známi ho vyhľadávajú a niekedy si nevie vybrať, koho spoločnosť uprednostní. Na druhej strane ho niektorí nemajú až tak v láske. „Nenávidia ma, lebo hovorím pravdu do očí, nie za chrbtom,“ prezrádza o sebe. Na statku to však možno bude jeho prednosť. 

Beáta Rusnáková

Beata Rusnáková   Foto: Markíza

Miluje šoubiznis a o aktuálnych pikoškách má absolútny prehľad. S kamerou už má skúsenosti. Ešte ako 11-ročná vystupovala s tanečným súborom v Talentmanii: „Telka to je moje. Najradšej by som bola v každej šouke.“ Miluje komfort a pohodlie, čo jej na Farme bude pravdepodobne robiť veľký problém.  

Lukáš Stanislav

Lukáš Stanislav   Foto: Markíza

Lukáš mal na prvý pohľad dokonalý život – uznávaná práca, auto, vlastný byt, nádejná futbalová kariéra. Za všetkým sa však naháňal a nebol šťastný. Zlom prišiel po autonehode. Rozhodol sa urobiť ráznu zmenu. Dal výpoveď a všetko predal. S kamarátom prerobili dodávku a vybrali sa na 15-mesačný roadtrip po Európe.