Kto je kto v seriáli Najhorší týždeň môjho života (FOTO)

Kto je kto v seriáli Najhorší týždeň môjho života (FOTO) Foto: Markíza

Televízia Markíza prichádza s novým komediálnym seriálom s názvom Najhorší týždeň môjho života. „Čo sa môže pokaziť, to sa pokazí (a poriadne)“ - v tomto duchu sa nesie celý príbeh snúbencov tesne pred svadbou. Pôvodný britský seriál je komédiou chýb, nedorozumení a vzťahových katastrof. Pozrite sa, kto je kto v novom seriáli. Osoby a obsadenie:

 Marcel Mišík, ktorého stvárnil Roman Poláčik

Foto: Markíza
 
Marcel je sympatický dobrák s veľkým srdcom a pod stresom je večný smoliar. Jeho najväčšou slabosťou je, že sa vždy snaží všetkým vyhovieť, čo ho častokrát dostane do problémov. Je však optimista a nič ho neodradí od toho, aby napriek nepriaznivým okolnostiam šiel za svojím šťastím.

Zdrojom jeho smoly býva najčastejšie on sám, pretože sa snaží zavďačiť všetkým naokolo - nechce nikomu ublížiť, záleží mu na tom, aby boli všetci spokojní a jeho horlivá iniciatíva sa neraz otočí pri nemu. Nechýba mu sebavedomie a tak v každej nepríjemnej situácii sa snaží vyzerať, že má veci po kontrolou, aj keď opak je pravdou. Pred ostatnými ani pred sebou samým nechce priznať, že sa niečo kazí. Marcel je inteligentný človek a ak sa objaví problém, jeho riešenie vyzerá na prvý pohľad nevinné a logické. Realizácia plánu však spravidla dopadne inak...

Marcel pracuje ako redaktor v novinách. Na starosti má však nezaujímavú rubriku SEX A VZŤAHY. Snaží sa prepracovať do prestížnejšej sekcie novín a aktívne pracuje na zaujímavých rozhovoroch či autorských článkoch, dúfajúc, že čoskoro mu dajú lepšie miesto. Vyrastal v bežných pomeroch, no vlastnou usilovnosťou sa mu darí kariérne stúpať. Nadovšetko miluje svoju snúbenicu Mel.

Melánia Zámocká (Kristína Svarinská)

Foto: Markíza

Melánia je Marcelova životná láska a snúbenica. Pochádza z dobre situovanej rodiny. Hoci vyrastala v luxuse a chodila na súkromné školy, nepotrpí si na pozlátku. Má rada svoju rodinu, nevyhraňuje sa voči nej, ale normálny život s Marcelom ju láka viac. Nie je zbohatlícke dieťa, ale svetu svojej rodiny rozumie a vie v ňom chodiť. Marcelovi fandí - verí, že sa jej rodine zapáči, len keby ustavične nebol v kŕči a až príliš sa nesnažil.

Melánia je pohodový, sebavedomý a inteligentný človek, no v istých momentoch ju dokáže rozrušiť Marcelove smoliarstvo, pretože tuší, že si zaň môže sám. A hlavne vie, že Marcel v ich bežnom živote vôbec nie je taký smoliar.

Alan Zámocký (Jozef Vajda)
 
Foto: Markíza

Alan je otec Melánie a konzervatívny starší pán. Alan dlho pôsobil ako generál v armáde, no už desať rokov obchoduje s nehnuteľnosťami, vďaka ktorým nadobudol slušný majetok. Vo vyšších spoločenských vrstvách je rešpektovaný, má dobré meno i kontakty.

Miluje svoju rodinu a snaží sa nad ňou držať ochranné krídla. Marcela ako nastávajúceho zaťa odmieta: nezdá sa mu dosť dobrý pre jeho dcéru a nepôsobí naňho ako chlap. Pre Alana by však principiálne nebol dobrý žiadny nápadník. Marcelova práca je pre Alana nezmyselná a málo chlapská, Marcela má za pisálka, ktorý produkuje zbytočný textový odpad.

Dagmar Zámocká (Zdena Studenková)

Foto: Markíza
Dagmar je Alanova manželka, žena v domácnosti. Je zvyknutá na luxus, v ktorom žije, a veľmi jej záleží na tom, ako sa jej rodina prezentuje - všetko musí byť dokonalé a nablýskané. Mohli by sme ju nazvať aj snobkou. Dagmar nie je negatívna postava, no býva hysterická, čo komplikuje život ľuďom okolo nej. Emócie prežíva oveľa silnejšie ako jej manžel, no Alan ju našťastie dokáže upokojiť. Ale na konci je aj tak všetko tak ako Dagmer chce. Je zlá kuchárka, no zato veľmi reprezentatívna manželka.

Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou milovanou Mel (Kristína Svarinská), stane sa z neho nočná mora. Úprimné Marcelove pokusy robiť veci správne vôbec nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jedna katastrofa za druhou. Všetky snahy vyhovieť Melániinmu otcovi Alanovi (Jozef Vajda), ktorý si myslí, že pre jeho dcéru nie je Marcel dosť dobrý, končia ďalším a ďalším zúfalstvom. Situácii nepomáha ani jeho kolegyňa Silvia (Sarah Arato), ktorá je do neho chorobne zamilovaná a urobí všetko pre to, aby mu svadbu prekazila.