Markíza prichádza s novým seriálom: Najhorší týždeň môjho života, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Markíza prichádza s novým seriálom: Najhorší týždeň môjho života, prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: Markíza

Televízia Markíza prichádza s novým komediálnym seriálom s názvom Najhorší týždeň môjho života, ktorý vznikol podľa britskej predlohy.

 „Čo sa môže pokaziť, to sa pokazí (a poriadne)“ - v tomto duchu sa nesie celý príbeh snúbencov tesne pred svadbou, ktorý je hlavným motívom seriálu, plného nedorozumení a vzťahových katastrof.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Najhorší týždeň môjho života (FOTO)

O čom je novinka?

Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou milovanou Mel (Kristína Svarinská), stane sa z neho nočná mora. Úprimné Marcelove pokusy robiť veci správne vôbec nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jedna katastrofa za druhou. Všetky snahy vyhovieť Melániinmu otcovi Alanovi (Jozef Vajda), ktorý si myslí, že pre jeho dcéru nie je Marcel dosť dobrý, končia ďalším a ďalším zúfalstvom. Situácii nepomáha ani jeho kolegyňa Silvia (Sarah Arato), ktorá je do neho chorobne zamilovaná a urobí všetko pre to, aby mu svadbu prekazila. Naozaj VŠETKO! Prežije Marcel tento katastrofálny týždeň? Prekoná ich láska všetky prekážky?

Prvý diel odvysiela Markíza 7. januára.