NA RTVS prichádza nový seriál Made in Italy, prinášame podrobnosti

NA RTVS prichádza nový seriál Made in Italy, prinášame podrobnosti

Miláno, 70. roky. Módny priemysel zažíva veľký boom a mladá Irene stojí pri zrode týždňa módy. Zdá sa, že jej život bude plný dobrodružstva. Od 4. apríla na Jednotke.

RTVS si pre divákov od 4. apríla pripravila premiéru seriálu Made in Italy, nielen milovníkov módy a obliekania. Dej seriálu sa odohráva v jednom z najnavštevovanejších miest Talianska, ktoré mnohí označujú aj za mekku módy. Miláno dostalo túto prezývku už v 70. rokoch, keď bol taliansky módny priemysel na vzostupe. A ovplyvnil spôsob obliekania aj v ďalších kútoch sveta.

Seriál Made in Italy rozpráva fiktívny príbeh, ktorého hlavnou hrdinkou je mladá Irene, dcéra prisťahovalcov z juhu krajiny. Sympatická mladá žena študuje a popri škole si chce privyrobiť. Zareaguje na inzerát v módnom časopise Appeal a netrvá dlho, kým dostane prácu asistentky. Irene nastupuje do zamestnania práve v čase, keď móda hýbe celým Milánom.

Vyvíja sa nielen módny priemysel, ale aj samotná Irene. Stojí pri zrode milánskeho týždňa módy, vďaka práci sa stretáva s mnohými módnymi návrhármi a sleduje ich snahu dosiahnuť medzinárodný úspech. Nezmeškajte štart seriálu Made in Italy, ktorý uvidíte od 4. apríla na Jednotke.