Kto je kto v seriáli Delukse (FOTO)

Kto je kto v seriáli Delukse (FOTO) Foto: JOJ

Televízia JOJ prináša na obrazovky novú sériu zábavného seriálu Delukse. Pozrite sa, kto je kto:

Foto: JOJ

NioLang (Tony Porucha)

Je umývač riadov. Na Slovensko sa dostal z Vietnamu aj so svojimi rodičmi, aby začal lepší život. V cudzej krajine si našiel prácu a aj lásku. Problémom je, že jeho drahá polovička je dcéra šéfkuchára Kika. Chef ho preto má občas v zuboch. NioLang je však dobrá duša, ktorá hoci je popleta, väčšinou za nič nemôže.

Foto: JOJ

Gizka Čonková (Iveta Pagáčová)

Upratovačka Gizka je jednoduchá žena s veľmi príznačným dialektom. Slovami šetrí, no šminkami na tvári určite nie. Rada by sa stala mejkap artistkou, no s modrými linkami a výraznými perami sa jej to veľmi nedarí. Nechýbajú aj vlasové kreácie v podobe zaujímavých čeleniek. Gizka sa za 5 euri dá prehovoriť na všetko.

Foto: JOJ

Niky Púpavová (Dominika Morávková)

Nová posila v kuchyni. Niky je mladá, krásna a veľmi šikovná kuchárka, ktorá prišla do hotela kvôli známemu michellinskemu kuchárovi Chefovi. Veľmi by sa od neho chcela učiť, no nevie o tom, že Chef pri pocite, že má pri sebe konkurenciu, vie byť hnusný. A Niky, hoci si to neuvedomuje, je Chefovi poriadnou konkurenciou.

Foto: JOJ

Adela Grácová (Zuzana Fialová)

Riaditeľka hotela. Známa workoholička a perfekcionalitka. Riaditeľka je inteligentná, morálna, má zmysel pre poriadok. Na seba aj na okolie má vysoké nároky. Je vydatá, avšak jej manžel je veľmi žiarlivý. Adela je dosť introvertná osoba a skrýva sa za svoju prísnosť, od ľudí si drží odstup. Jej cieľ je dosiahnuť dokonalosť za každú cenu.  

Foto: JOJ

Peter Skalka (Marián Mitaš)

Peter je manažér hotela. Je to pravá ruka riaditeľky. Vždy, keď sa objaví hocijaký problém, prvé kroky smerujú práve k Petrovi. Peter je emancipovaný, šikovný, múdry i prefíkaný. Z každej aj tej najneuveriteľnejšej situácie sa nejako vie dostať.

Foto: JOJ

Vladimír Kováčik (Roman Pomajbo)

Riaditeľ vedľajšieho hotela, ktorý si však už dlhé roky brúsi zuby na Hotel Danubia Queen. Keď sa dozvie, že Krakenova manželka chce predať hotel, hneď sa prihlási ako záujemca. Hoci hotel nie je ešte jeho, už sa doň nanominuje a začne ho riadiť. Kováčik je tzv. Monk, všetko chce mať podľa seba a ak to tak nie je, vie urobiť poriadny cirkus.

Foto: JOJ

Gabriel Kraken (Ivan Vojtek)

Cholerik, despota a ukričanec. Taký bol Kraken potom, ako sa dostal na psychiatriu, len preto, aby sa vyhol väzeniu za postrelenie Adely Grácovej. Hotel chce preto riadiť z psychiatrie. Hoci stále je poriadnym cholerikom, kvôli danej situácii sa bude musieť trošku zmeniť. Podarí sa mu to?

Foto: JOJ

Viktor Hromádka (Daniel Fischer)

Viktor robí na recepcii. Je to milý, mladý muž, ktorý, keď jedná vo veciach, ktoré má nalinkované, je spoľahlivý. V momente, keď má začať improvizovať, totálne zlyháva. Všetko berie doslovne a veľa vecí mu nedochádza. Príkazy plní do bodky. Je to taký hotelový motáčik - popletáčik. Viktor nevie nikomu ublížiť, je to čistá duša, ktorá túži mať ženu, deti a dom na Záhorí. Práve tú vidí v novej kuchárke Niky, do ktorej sa na prvý pohľad zamiluje a bude sa ju rôznymi spôsobmi pozvať na rande.

Foto: JOJ

Lenka Syndirelová (Gabika Marcinková)

Vedúca chyžných je milá a obetavá žena. Nadovšetko miluje svoju dcérku, ktorú však tají pred osadenstvom hotela. Svoju prácu robí poctivo, tak aj žije, verí v spravodlivosť. Lenka verí, že ju ešte čaká romantická láska.

Foto: JOJ

Liliena Lili Pokorná (Dominika Žiaranová)

Lili je čašníčka, no toto povolanie si vybrala len z dôvodu, aby v luxusnom hoteli ulovila svojho rozprávkovo bohatého princa. Hotel používa ako dočasné útočisko a prostriedok ako sa dobre vydať. Je krásna a veľmi dobre vie využiť svoje ženské zbrane. Charakterovo je však dosť vypočítavá a drzá. Ľudí okolo, ak nesmrdia grošom veľmi nemusí, na dosiahnutie svojho vysnívaného cieľu je schopná všetkého.

Foto: JOJ

Samo Satovský (Ľubomír Paulovič)

Dlhoročný barman, ktorému si každý chodí po radu. Samo vie skoro všetko o všetkých a tak nemá problém zvládnuť hocijaké bizardné situácie. V tých si vždy nechá chladnú hlavu, problémy rieši s rozvahou. Je uzavretý a mlčanlivý, avšak keď niečo povie, má to vždy cenu zlata. A okrem toho vie namiešať prvotriedne drinky.

Foto: JOJ

Karol "Chef" Pokorný(Ľuboš Kostelný)

Chef je prezývka šéfkuchára Pokorného, ktorý sa pýši tým, že má skúsenosti s michellinskými kuchyňami. Svoje umenie momentálne ukazuje v kuchyni v hoteli Danubiana. Je cholerik, vie veľmi rýchlo vybuchnúť aj sa ľahko uraziť. Kuchyňa je jeho svätý grál a kto mu ho naruší, dokáže prizabiť.

Foto: JOJ

Róbert Grác (Richard Stanke)

Je gynekológ. Miluje svoju ženu, riaditeľku hotela Adelu Grácovú, no ich dlhoročný vzťah občas prechádza krízou, pretože je veľmi žiarlivý. Má vlastnú klinitiku, a tak si vie dovoliť odskočiť aj do hotela svojej ženy ako dočasný barman, aby svoju ženu mal stále na očiach.