Zákulisie seriálu Mama na prenájom

Zákulisie seriálu Mama na prenájom Foto: Markíza

Markíza od začiatku roka 2023 vysiela vlastný romanticko-komediálny denný seriál s názvom Mama na prenájom, v ktorom sa cesty dvoch rodín pretnú vďaka náhode a želaniu malého dievčatka spoznať svoju mamu.

O čom je Mama na prenájom?

Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) sám so svojím otcom Edom (Vlado Kobielsky) vychováva škôlkarku Hanku (Larisa Mižigar). Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub napln

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Mama na prenájom (FOTO)

Nečakanú záchranu nájde v nespútanej a trochu bláznivej Nadi Vernerovej (Martina Zábranská), ktorá spolu so svojím otcom Dušanom (Maroš Kramár) a súrodencami Beátou (Kamila Heribanová) a Jurajom (Martin Klinčúch) prevádzkuje rodinnú reštauráciu.

Hanku s Naďou spája, že ani Nadina matka Zuzana už dávno nie je prítomná v živote Vernerovcov. Stretnutie Nadi a Martina spustí sled nečakaných zvratov a udalostí, ktoré nakoniec prepletú obe rodiny, vyplavia temné tajomstvá minulosti a zároveň dajú Hanke nádej, že jedného dňa naozaj nájde svoju vysnívanú mamu.