Kto je kto v seriáli Mama na prenájom (FOTO)

Kto je kto v seriáli Mama na prenájom (FOTO) Foto: Markíza

Televízia Markíza prináša od začiatku roka 2023 dennú novinku romanticko-komediálny seriál Mama na prenájom.

Kto je kto v seriáli (osoby a obsadenie).

Tomanovci (na foto hore)
Úspešný gynekológ a spolumajiteľ prestížnej pôrodníckej kliniky Martin Toman (Adam Bardy) sám so svojím otcom Edom (Vlado Kobielsky) vychováva škôlkarku Hanku (Larisa Mižigar). Jej mama od nich odišla tak dávno, že Hanka si ju vôbec nepamätá. Martin však Hanke neuvážene sľúbil, že na jej šieste narodeniny mama príde a teraz netuší, ako svoj sľub naplní.

Zoznámte sa s rodinou Vernerovcov!
Foto: Markíza

Nespútaná a trochu chaotická Naďa Vernerová spolu so svojím starostlivým otcom Dušanom, s konzervatívnou sestrou Beátou a nezodpovedným bratom a večným rebelom Jurajom prevádzkuje rodinnú reštauráciu. Vyrastali bez mamy, a tak keď jej šarmantný gynekológ Martin navrhne celkom bláznivý nápad, rozhodne sa mu pomôcť. Začína sa hra na náhradnú matku jeho dcéry.

Kvetka Vernerová (Helena Krajčiová)
Foto: Markíza

Kvetka je nevydatá a bezdetná, no na bratove deti nedá dopustiť. Občas im nahrádza rolu mamy, keď treba poradiť. Živá a excentrická redaktorka časopisu Skvelá žena si rada doberá svojho brata Dušana a neberie ho príliš vážne.

Evu Ciranová (Kristína Kanátová)
FFoto: Markíza

Eva je veľmi pohľadná a atraktívna žena. Od vysokej školy má iba pre jedného muža Martina. Dáva mu čas, kým sa spamätá z rozchodu, a začne si ju konečne všímať. Eva nie je veľmi materinsky typ, ale kvôli Martinovi sa snaží vybudovať si vzťah s jeho dcérou. Veľmi jej to však nejde.

Lenka Benková (Diana Ristová)
Foto: Markíza

Lenka je Nadina (Martina Zábranská) najlepšia kamarátka. V ľuďoch vidí to najlepšie, no niekedy prehliada ich zlé vlastnosti. Na rozdiel od svojej najlepšej kamarátky je oveľa rozumnejšia. Predtým, ako niečo urobí, dvakrát si to premyslí. Nadi sa jej bláznivé nápady snaží vyhovoriť, no eventuálne jej stále pomôže.

Andrea Mazáková (Lujza Garajová Schrameková), Milan Staviarský (Peter Kiss), Monika Majtánová (Petra Blesáková)
Foto: Markíza

Milanko (Peter Kiss) je pôrodník v nemocnici. Nevie veľmi dobre komunikovať a v mladosti zažil autonehodu. Odvtedy sa bojí šoférovania. Táto skúsenosť ho doviedla k tomu, že sa chcel stať lekárom.

Monika (Petra Blesáková) je recepčná v nemocnici. Je to dievča z dediny, ktoré prišlo do veľkého mesta, aby si tu našlo bohatého manžela. Aby sa k svojmu cieľu priblížila, oblieka sa vyzývavo. Aj napriek prvému dojmu vie byť Monika veľmi milá a kamarátska. 

Andrea (Lujza Garajová Schrameková) je ako vrchná sestra dušou nemocnice a má prehľad o všetkom, čo sa v nej deje. Napriek náročnej práci a vysokému tempu si vždy nájde čas na problémy pacientiek aj kolegýň či kolegov, hoci sama má svojich starostí viac ako dosť.