Diskusná relácia Silná zostava sa vracia na obrazovky Dvojky s exkluzívnymi hostkami

Po krátkej prestávke sa na obrazovky Dvojky v novej sezóne vracia populárna diskusná relácia Silná zostava. Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta aj v nových častiach zaujímavé hostky, s ktorými rozoberie rôzne spoločensko-politické témy nielen vážne, ale aj s trochou nadhľadu. 

 

Nová sezóna so sebou prnáša niekoľko noviniek. Silnú zostavu uvidia diváci vo vysielaní RTVS každý druhý piatok po 22.00 h na Dvojke. Striedať sa bude s talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak. Novú sezónu obohatia aj diváci v štúdiu.

„Teším sa, že aj v novej sezóne privítame v štúdiu výnimočných hostí a budeme rozoberať zaujímavé témy z viacerých pohľadov. Som veľmi zvedavá aj na divákov v publiku a na ich reakcie a energiu. Sme v plnom prúde príprav a veríme, že si k nám diváci a diváčky po prestávke opäť nájdu cestu na obrazovkách Dvojky aj v novom piatkovom vysielacom čase. Verím, že Silná zostava bude aj počas jari naozaj silná," avizuje moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Hostkami prvej časti relácie budú sociologička a bývalá premiérka Iveta Radičová a spoluorganizátorka protestov Za slušné Slovensko a študentka Karolína Farská. Hostky budú diskutovať a hľadať odpovede na otázku „Akého lídra potrebuje Slovensko?“.

Silná zostava sa na obrazovky Dvojky vracia už v piatok 3. februára o 22.05 h.