Agresívny muž na kapote: polícia vysvetlila, že nie je žiadne neviniatko, žene išlo o život (VIDEO)

Agresívny muž na kapote: polícia vysvetlila, že nie je žiadne neviniatko, žene išlo o život (VIDEO) Foto: Facebook Polícia SR

Od piatka sa na sociálnych sieťach šíri virálne video s agresívnym mužom, ktorý sedí na kapote osobného vozidla, búcha do čelného skla, nadáva a ničí ho, pričom následne auto aj s mužom na kapote ide po ceste:

CHVÍĽKA SLÁVY NA INTERNETE + 4 TRESTNÉ ČINY ,,NA KRKU“

V prípade 48-ročného muža, ktorý mal počas včerajšieho dňa 03.03.2023 poškodzovať na Galvaniho ulici v Bratislave strieborné motorové vozidlo zn. Peugeot začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania.

Podľa doposiaľ zistených informácií prvého trestného činu sa mal podozrivý muž dopustiť vedením motorového vozidla zn. Peugeot smerom z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici v Bratislave i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. Po zastavení vozidla na parkovisku mal následne na uvedenom vozidle odlomiť obidve spätné zrkadlá, poškodiť predný stierač a kopať do karosérie s výhražnými slovami adresovanými 37- ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla na vozidle z parkoviska odísť.

Následne muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke mal vystúpiť z vozidla, vyskočiť na prednú kapotu, odtrhnúť jeden predný stierač a rukami udierať do čelného skla, čím mal spôsobiť jeho rozsiahle poškodenie. Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto 48-ročný muž mal naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život.

Policajti obe osoby predviedli na príslušný útvar policajného zboru. 48-ročný muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia.