Tanečné páry Let's Dance sú známe. Kto s kým tancuje? (FOTO)

Tanečné páry Let's Dance sú známe. Kto s kým tancuje? (FOTO) Foto: Markíza

Zoznam účinkujúcich v ôsmej sérii šou Let's Dance je kompletný. Prvá tanečná dvojica sú manželia Gáboríkovci. S kým sa ale budú ešte stretávať počas živých prenosov? Toto sú tanečné dvojice:

Mária Čírová a Yoris Yacoub
Henrieta Farkašová a Marek Klič
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec
Helena Krajčiová a Fabio Belucci
Jana Kovalčíková a Vilém Šír
Richard Autner a Dominika Rošková
Mario Cimarro a Vanda Poláková
Marián Gáborík a Ivana Gáborík
Victor Ibara a Simona Brecíková
Boris Valábik a Eliška Lenčešová
Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková

Tanečnica Dominika Rošková sa bude aj tento rok snažiť vykresať dokonalého tanečníka práve z herca. Po Braňovi Deákovi a Adamovi Bardym z minulého roka, bude teraz po jej boku Richard Autner. Hviezdu Druhej šance Victora Ibaru bude trénovať Simona Brecíková.

Boky Borisa Valábika rozhýbe na parkete Eliška Lenčešová, ktorá už má bohaté skúsenosti so športovcom. Minulú sezónu tancovala s Attilom Véghom. Z minuloročnej zostavy sa medzi tanečníkmi opäť objavia aj Vilém Šír, ktorý bude sprevádzať herečku Janku Kovalčíkovú. Rovnako sa na divákov opäť teší aj Fabio Belucci, tentoraz po boku herečky Heleny Krajčiovej. Marek Klič bude trénovať s paraolympioničkou Henrietou Farkašovou.

​Novými posilami sú v tejto sezóne Radka Britaňáková, ktorá bude tancovať s moderátorom Milanom Juniorom Zimnýkovalom, Matyáš Adamec po boku Gabiky Marcinkovej a Joris Yacoub z Francúzska, ktorý bude tancovať so speváčkou Máriou Čírovou.

A kto bude tanečnou partnerkou Maria Cimarra? Nikto iný, ako minuloročná víťazka Vanda Poláková.