Dunaj, k vašim službám opäť nedal konkurencii šancu, Mama na prenájom so sezónnym rekordom

Dunaj, k vašim službám opäť nedal konkurencii šancu, Mama na prenájom so sezónnym rekordom Foto: Markíza

Silnou jednotkou na trhu bola aj večerná reality šou Farma, celkovo najsledovanejšími programami na trhu sa v cieľovej skupine 12-54 stali večerné spravodajské relácie Televízne noviny a Počasie.

Dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám sa na obrazovkách televízie Markíza teší výraznému diváckemu úspechu a na konto si pripísal ďalšie suverénne víťazstvo. Vo štvrtok 28. septembra 2023 sa v hlavnej, obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 stal suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa a porazil tak konkurenčný seriál Nemocnica na TV Joj.

Včerajšia dvanásta premiérová epizóda 3. série Dunaja v tejto komerčnej cieľovej skupine zvíťazila s ratingom 7,3 % a nadpriemerným trhovým podielom 26,6 %. Konkurenčný seriál Nemocnica na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine výrazne zaostal s podielom na trhu iba 18,8 % a zábavná šou Hit roka na Jednotke RTVS zaznamenala podiel na trhu iba 9,6 %. Celkovo včera strhujúca rodinná sága pritiahla k obrazovkám 475-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v tejto univerzálnej cieľovej skupine išlo o absolútne najsledovanejší program dňa. V čase vysielania včera Dunaj zasiahol až 586-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).