Pečie celé Slovensko: RTVS hľadá nových nádejných cukrárov aj pekárov

Pečie celé Slovensko: RTVS hľadá nových nádejných cukrárov aj pekárov Foto: RTVS

Šikovné domáce pekárky a pekári, cukrárky a cukrári a všetci, ktorí chcú predviesť svoje umenie majú opäť šancu prihlásiť sa do pripravovanej štvrtej série najsledovanejšej šou RTVS Pečie celé Slovensko. Registrácia na webovej stránke www.pecieceleslovensko.sk je už otvorená.

Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v tomto roku svoje výnimočné pekárske nadanie v súťaži už po tretíkrát ukázali aj amatérski pekári a cukrári zo Slovenska. Každú nedeľu si k televíznym obrazovkám RTVS sadá vyše 400-tisíc divákov, aby sledovali úžasné pekárske a cukrárske výtvory šikovných súťažiacich. Svoje miesto vo finálovej dvanástke štvrtej série šou pečie celé Slovensko môžete teraz získať aj vy. Výzva pre registráciu súťažiacich, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie a ukázať lásku k pečeniu je spustená.

Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom na stránke www.pecieceleslovensko.sk vyplnením registračného dotazníka. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.