Na vlnách Jadranu: Pozrite sa, kde sa v skutočnosti seriál natáčal, možno ste tam boli (FOTO)

Na vlnách Jadranu: Pozrite sa, kde sa v skutočnosti seriál natáčal, možno ste tam boli (FOTO) Foto: JOJ

Seriál Na vlnách Jadranu ponúka divákovi atraktívne zábery z prostredia krásneho Jadranu. Seriál sa nakrúcal v Chorvátsku!

 Ak ste už v Chorvátsku boli a milujete pohľad na krásnu krajinu, ktorá turistom ponúka rozsiahle pláže, prírodu, no neraz aj hory, viete, že seriál vznikal presne tam. Foto: JOJ

Odporúčame aj: Na JOJ prichádza Na vlnách Jadranu, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Konkrétnejšie na chorvátskom ostrove Brač, ktorý patrí v lete medzi najviac vyhľadávané lokácie na dovolenku. Z tohto dôvodu si ho tvorcovia seriálu Na vlnách Jadranu vybrali pre svoj seriál. Foto: JOJ

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Na vlnách Jadranu (FOTO)

Brač je jeden z mnohých chorvátskych pokladov. V lete sem prúdia davy turistov. Práve preto sa seriál nenakrúcal priamo počas letnej sezóny, pretože by to mal štáb aj herci poriadne náročné. Na nakrúcanie si vybrali jarné mesiace, kedy už bolo dostatočné teplo, aby sa mohli vyrobiť "letné" scény, no zároveň mali viac priestoru a nemuseli sa vyhýbať preplnenému mestu či pláži.

Foto: JOJ

 Foto: JOJ
Nakrúcanie bolo pre celý štáb aj hercov veľmi príjemné a skutočne sa na chvíľu cítili ako na dovolenke. Napriek tomu, že pracovali.