Kto je kto v seriáli Na vlnách Jadranu (FOTO)

Kto je kto v seriáli Na vlnách Jadranu (FOTO) Foto: JOJ

Keďže v prípade seriálu Na vlnách Jadranu ide o česko-slovenskú seriálovú spoluprácu, tešiť sa môžete na hercov z oboch krajín.

Na českej strane nebude chýbať obľúbený herec Matěj Hádek či Adam Ernest či Sára Sandeva.

Slovenské obsadenie vyplní Maroš Kramár či Natália Germáni. To však zďaleka nebude koniec zvučným hereckým menám. Uvidíte tiež množstvo skvelých epizódnych postáv, ktoré sa postarajú o divácky zážitok. Spomenieme napríklad Anku Šiškovú či Hanu Gregorovú. V seriáli Na vlnách Jadranu sa bude skutočne na čo tešiť.

Honza Zach (Matěj Hádek)

Foto: JOJ
V rámci českej hliadky prišiel do Chorvátska. Pracuje tu pri riešení menších prípadov českých a slovenských turistov. Rád by však tiež objasnil záhadnú smrť svojej kolegyne a lásky. Je tichý a dobrosrdečný. V súkromí sa mu veľmi nedarí, preto sa naplno venuje práci. Je svedomitý a poctivý. Vďaka svojmu pozorovaciemu talentu zistí zaujímavé spojitosti medzi jeho nebohou láskou Alicou a náčelníkom miestnej polície Zoranom. Do života sa mu okrem toho pripletie ďalšia záhada - Vesna. 

Zoran Perić (Sebastian Cavazza)
Foto: JOJ
Pôsobí ako veliteľ pobrežnej hliadky. Je milovníkom krásnych žien a srší nespútaným temperamentom. Dávno mal pomer s nebohou láskou kolegu Zacha. Tajne miluje doktorku Vesnu, s ktorou sú si veľmi blízki. Je jej dôverníkom a najlepším priateľom. Taktiež je pre jej syna niečo ako náhradný otec. Zach mu verí, no postupom času zisťuje, že Zoran mu nevraví celú pravdu. Jeho postava je veľmi tajomná. 

Eda Vopěnka (Adam Ernest)

Foto: JOJ
Ako začínajúci policajt berie prácu v Chorvátsku ako skvelú skúsenosť a očakáva profesijný rast. Má však v živote troška smoly, no je veľký dobrák. Keď sa snaží zapojiť do prípadu, častokrát to vypáli v jeho neprospech. Až získa veľkú policajnú úlohu, bude si musieť vybrať medzi láskou a policajnou cťou. 

Vesna (Natália Germáni)

Foto: JOJ
Vesna je lekárka v pobrežnej hliadke, ktorá v Chorvátsku funguje pre slovenských a českých turistov. Je to krásna žena a páči sa nejednému mužovi. Z maminej strany je Slovenka. Je slobodnou matkou a oplýva tajomnom. Okrem syna čaká ďalšie dieťa. Nikto však netuší, kto by mohol byť otcom jej detí. Upodozrievajú ju však, že je to Zoran, ku ktorému má veľmi blízko. Jej mama zomrie a ona sa musí vyrovnať s jej smrťou.

Slávek Zavřel (Maroš Kramár) 

Foto: JOJ
Je miestny správca maríny, ktorý sa oženil s Chorvátkou, a tak ostal bývať pri mori. Nedá dopustiť na miestne klebety. Rád si dopraje za pohárik rakije. Vďaka práci je o všetkom informovaný a informácie využíva vo svoj prospech. Nie je úplne bez viny. Zákon nedodržuje, ak mu z toho môže niečo kvapnúť. Jeho dcéra, Sandra, sa mu častokrát vymyká spod kontroly.

Sandra Zavřelová (Sára Sandeva)
Foto: JOJ

Sandra je dcérou správca maríny. Rada trávi čas s miestnymi bohatými deckami. Nebojí sa ani adrenalínu, ktorým často zabíja čas. Porušovanie zákona jej tiež nie je cudzie. Divoké balkánske srdce len tak ľahko niečo nespúta. Stane sa neočakávané, keď sa zamiluje do dobrosrdečného Eda. To ešte netuší, že je policajt.