SledovanieTV spríjemňuje deťom začiatok školského roka a ponúka všetkým užívateľom dve dokumentárne stanice zdarma

SledovanieTV spríjemňuje deťom začiatok školského roka a ponúka všetkým užívateľom dve dokumentárne stanice zdarma Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovanieTV spríjemňuje deťom začiatok školského roka špeciálnou ponukou: Detský balíček na prvý mesiac len za 0,10 €. Všetci používatelia navyše získajú zadarmo prístup k dokumentárnym staniciam Discovery a Travel Channel.

V priebehu septembra a októbra si môžu používatelia objednať Detský balíček za akciovú cenu 0,10 € na prvý mesiac. Po uplynutí bude balíček účtovaný bežnou cenou 2, 79 €. Tento balíček zahŕňa 8 staníc pre deti všetkých vekových kategórií, z ktorých niektoré vysielajú v angličtine, čo môže pomôcť s prvými krokmi v štúdiu tohto jazyka.

Septembrové promokanály prinášajú divákom širokú škálu informácií z rôznych oblastí. Discovery ponúkne populárno náučné programy, ako sú Ako sa to robí, Schované v kôlňach či Lovci odpadu. Na stanici Travel Channel sa môžu diváci vydať aj do najzapadnutejších kútov sveta prostredníctvom relácií ako Záhady hradov, Výprava do neznáma či Najhroznejšie miesta Ameriky.

„Jeseň tradične znamená koniec dovoleniek a návrat k televíznym obrazovkám. Práve preto sme sa rozhodli našim divákom ponúknuť možnosť pokračovať v objavovaní sveta prostredníctvom cestopisných programov zadarmo. Navyše spríjemňujeme začiatok školského roka detskými programami za výhodných podmienok,“ hovorí marketingový riaditeľ SledovanieTV Lukáš Pazourek.