DIGI Sport získala ďalšie futbalové práva

DIGI Sport získala ďalšie futbalové práva Foto: Digi Sport

Televízia DIGI Sport získala pre územie Slovenskej a Českej republiky exkluzívne vysielacie práva na najvyššiu škótsku futbalovú súťaž - Premiership na nadcházajúcu sezónu I na ďalšiu, 2016/17.



"Je to o to lákavajšie, že Škótsko je spolu s Anglickom súperom slovenskej reprezentácie v kvalifikačných bojoch o postup na MS 2018 v Rusku, takže je tu príležitosť pre nášho diváka pozrieť si výkony adeptov na škótsky reprezentačný dres v domácej lige," povedal
Generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

DIGI Sport prinesie počas každej sezóny 55 priamych prenosov. Štartuje najbližší víkend: v sobotu vysiela súboj obhajcu titulu Celtic s Ross County. V nedeľu sú na programe prenosy zo zápasu nováčika Heart of Midlothian proti St. Johnstone a potom príde na rad stretnutie Dundee United - Aberdeen.

Digi Sport získala aj práva na najvyššiu českú súťaž, Synot ligu, ktorú televízia DIGI Sport získala pre svoje slovenské kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4. Počas sezóny odvysiela DIGI Sport 60 prenosov, po dva zápasy z každého kola.

Seriál prenosov sa začal uplynulý víkend, súbojom majstra Viktorie Plzeň so Slaviou v 1.kole a zápasom Liberec - Mladá Boleslav.

Najbližšiu sobotu vysiela súboj: Sparta Praha - Baník Ostrava a v nedeľu zápas Jablonec - Bohemians.

DIGI vysiela aj anglickú ligu.