Mladá fronta kúpila od Net Income šesť webov za milióny

 Mladá fronta kúpila od Net Income šesť webov za milióny

 

 

Vydavatelství Mladá fronta koupilo od společnosti Net Income CZ šest internetových webů za několik desítek milionů korun. Polepší si tak o 600.000 uživatelů a zvýší celkový zásah na 3,3 milionu uživatelů. Vyplývá to z informací společnosti.

Nově do portfolia přibudou zábavní weby pro fanoušky VideaČesky.cz, Raketka.cz, HryProDívky.cz, stahovací weby Stáhnu.cz a MůjSoubor.cz a pracovní portál Flek.cz.

O všechny weby se stará divize Online vydavatelství Mladá fronta, která má vlastní projektový a vývojový tým, produktové manažery a technické zázemí.

Vedle koupených webů pod divizi Online spadají i vlastní projekty, které letos vyvinula a spustila, tedy ekonomický zpravodajský web Euro.cz, web zaměřený na manažery a střední management významných podniků ČR Profit.cz, zdravotnický portál Zdraví.Euro.cz a srovnávač cen CoChceš.cz. Další projekty jsou ve vývoji a budou se průběžně spouštět, první ještě do konce letošního roku.

Vlajkovou lodí vydavatelství Mladá fronta je týdeník Euro a portál Euro.cz. Vydavatelství Mladá fronta provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších deset specializovaných online titulů. Letos dokončilo prodej tištěného deníku E15.

 

Sledujte dianie v českých mádiách: