Karol Polák sa vracia

Foto: ČT Foto: ČT

Bývalý známy športový komentátor Československej televízie Karol Polák sa rozhodol vrátiť späť ku komentovaniu. Začína hodnotením účesu Hamšíka a tetovania hráčov.

 

 

Každý týždeň bude komentovať šport na svojom novom blogu, kde sa, ako píše, "skúsi zamyslieť nad tým, prečo sa vraví, že úroveň futbalu je odrazom skutočného stavu spoločnosti."

Na blogu „budem pravidelne každý týždeň komentovať nielen športové udalosti ako napríklad zápasy slovenskej reprezentácie alebo dianie na ligových trávnikoch, ale rád upozorním aj na rôzne iné problémy a záležitosti, ktoré mňa a určite aj mnoho ostatných obyvateľov Slovenska trápia," napísal na úvod.

Ďalej sa venoval prípravnému zápasu futbalovej reprezentácie Slovenska proti Rumunsku. „To, čo v posledných zápasoch naši futbalisti so štátnym znakom na drese predvádzali na trávniku a najmä v kvalifikačnom zápase proti Lichtenštajnsku sa nedá nazvať inak než národnou hanbou," začal o športe a skončil pri imidži našich športovcov: „Bolo by skvelé, kebyže si to súčasní futbaloví reprezentanti uvedomia a hlavne ukážu konečne aj na ihrisku, že si národný dres vážia a potom hádam nikomu z fanúšikov nebude vadiť, že je väčšina z nich potetovaných a skoro všetci na čele s kapitánom Marekom Hamšíkom pútajú pozornosť skôr svojím imidžom a účesmi než športovými výkonmi."