Pre kreatívne ženy začal vychádzať nový časopis – Mollie tvorí

Pre kreatívne ženy začal vychádzať nový časopis – Mollie tvorí Foto: pluska.sk

Vydavateľstvo Spoločnosť 7 Plus uviedla na trh 9. septembra nový magazín Mollie tvorí. Je to slovenská mutácia britského magazínu o ručných prácach, ktorý vychádza aj v mnohých ďalších krajinách.

 

 

Mollie tvorí je nový lifestylový magazín pre generáciu žien, ktoré žijú a tvoria vo svete moderných ručných prác, píše v tlačovej správe vydavateľstvo. Ponúka pohľad na tvorivosť, podnetné návody, ponúka pohľad do domácich dielní v celom svete.

Dvojmesačník má 84 strán a stojí 3,49 eur.

Vo Veľkej Británii vyvolal podľa vydavateľstva titul veľký ošiaľ najmä vďaka rastúcej skupine dievčat a žien, ktoré milujú ručné práce, vďaka ktorým sa radia k novej generácii s vyhranením štýlom.

„Je to časopis určený moderným a kreatívnym ženám, ktoré rady vyrábajú „krásne veci" a zaujímajú sa o rôzne techniky a zručnosti. Čitateľky bude časopis baviť nielen kvôli kvalitným článkom, praktickým radám na vlastnú tvorbu alebo spoločenskému kontaktu ale aj pre zverejňovanie fotiek, alebo komunikáciu so svojou komunitou," hovorí Mirjana Hronová Sikimič, generálna riaditeľka vydavateľstva.

Podľa tlačovej správy slovenská verzia bude vyberať nápady a inšpirácie od britských umelkýň a dizajnérok uverejnených v anglickej verzii, poskytne priestor aj slovenským ženám.

Spolu s printovou verziou vydavateľstvo uvedie na trh aj webovú stránku www.mollietvorí.sk a samostatnú aplikáciu Mollie pre iPad.