Na trh prichádza novinka - časopis zo sveta zločinu a trestu

Na trh prichádza novinka - časopis zo sveta zločinu a trestu

Vydavateľ Nového Času chystá nový bulvárny magazín zameraný na kriminálne témy.

 

 

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia prinesie na trh nový mesačník zo sveta zločinu a trestu - Nový Čas KRIMI. „Mesačne bude prinášať pútavé články o reálnych kriminálnych prípadoch, ale i z prostredia šoubiznisu - kriminálnych seriálov, filmov či literatúry," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Kriminálne správy sú súčasťou bulvárnych médií, pretože patria medzi najčítanejšie. Aj kvôli tomu napríklad JOJ vytvorila samostatnú spravodajskú reláciu venovanú kriminálnym témam – Krimi Noviny.

„Prinesieme témy, ktoré zaujmú veľa ľudí. Zločiny, kriminalita, vyriešené aj nevyriešené prípady. Osudy ľudí, ktorí sa dali na cestu zločinu, ale aj príbehy ľudí, ktorí sa stali jeho obeťami. Prípady, na ktoré sa dávno zabudlo, ale aj čerstvé kauzy. Spôsoby policajného vyšetrovania či hrdinovia boja proti zločinu," píše vydavateľstvo.

„Aby toho reálneho zločinu však nebolo priveľa, budeme prinášať aj témy zo sveta šoubiznisu a zameriame sa na kriminálne seriály, napínavé filmy, knižné detektívky či literatúru faktu," hovorí Dušan Taragel, vedúci redaktor produktu Nový Čas Krimi. Taragel písal scenáre pre sitkomy Mafstory a Profesionáli na JOJ a v minulosti editoval TV OKO, prílohu denníka SME.

V každom čísle bude aj krimi poviedka slovenských spisovateľov, úryvok z románového bestselleru, ktorý je práve na trhu či fotorubrika prinášajúca zábery z miesta činu.
Nový Čas Krimi bude vychádzať s mesačnou periodicitou, za cenu 0,95 €. Formát magazínu je 210x 280 mm s obsahom 36 strán.