Markíza KRIMI má pre divákov a diváčky darček

Markíza KRIMI má pre divákov a diváčky darček Foto: Markíza krimi

Najmladšia televízia v portfóliu skupiny Markíza - Markíza KRIMI - dnes oslavuje svoje 1. narodeniny. Vysielanie spustila presne pred rokom, v pondelok 6. júna 2022.

„Ako narodeninový darček sme si pre diváčky a divákov pripravili už od 19. júna 2023 slovenskú premiéru svetového seriálového krimihitu Polícia Chicago, v zásobe však máme aj ďalšie zaujímavé tituly. Je sa naozaj na čo tešiť,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Po Chicago Med a Chicago Fire je Polícia Chicago (Chicago P.D.) ďalší seriál z „veterného mesta“. Po lekároch a hasičoch sú tentoraz v centre pozornosti príslušníci chicagského policajného zboru. Diváčky a diváci sa s nimi budú môcť stretávať vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou. Premiérovými časťami bude aj počas leta pokračovať obľúbený český krimiseriál Špecialisti, ktorý sa po novom bude vysielať už aj v piatky, či séria skutočných kriminálnych prípadov S chladom zabijaka. Prestávku nedostanú ani ďalšie seriálové tituly ako Mentalista, Kosti, Odložený prípad, Slečna Marplová, Bostonské vraždy či NCIS: Los Angeles.