Nová televízia WAU už vysiela

Nová televízna stanica WAU od dnešného dňa posilnila ponuku skupiny JOJ. Svoje vysielanie otvorila presne o 6,00 hodine záznamom včerajšieho finále šou Miss Slovensko. Nová televízia divákom ponúka atraktívny mix programov zameraných primárne na mladšiu cieľovú skupinu, najmä na mladé, moderné a mestské ženy, na svoje si však prídu aj ostatní diváci.


Program televízie WAU tvoria žánre dokureality a reality šou, lifestylových magazínov, WAU prináša na obrazovky relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších „ženských" témach. Medzi najväčšie akvizičné programové ťaháky patria premiérové časti šou Skutočné paničky,. či exkluzívne premiéry relácií, ktoré sa na Slovensku doteraz nevysielali ako Ty schudni a ty priber, Extrémne premeny – nevesty, Naša svadba, Plastický chirurg z Beverly Hills, Kardashianky a ich rodina, Bábätká, či romantické seriály Túžba a Lena – moja láska i atraktívnu filmovú ponuku.
Už od prvého dňa vysielania nechýba vlastná tvorba – každý pracovný deň o 20,00 bude iba WAU exkluzívne vysielať magazín TOP STAR. Vlastnú tvorbu doplnia relácie Nákupné maniačky, Páli jej to!, Supermama, Varenie s Luciou a v budúcnosti pribudnú aj ďalšie formáty. V exluzívnej predpremiére bude WAU vysielať aj denný seriál Deň a Noc, na obrazovku sa vrátia aj obľúbené seriály Keby bolo keby a Odsúdené.
Nová televízia WAU je hneď od začiatku svojho vysielania dostupná u väčšiny káblových a IPTV operátorov, vysiela cez satelitnú službu Skylink na satelite Astra 3B (23,5 stupňa východne, 12168/V, SR 27500, FEC ¾, norma DVB-S, nekódovane a zdarma je dostupná cez digitálne terestriálne vysielanie DVB-T v rámci prvého multiplexu (pre divákov stačí zvoliť si na svojom set top boxe ponuku automatického ladenia).

Viac o WAU na: www.wau.sk
Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ