Marketing Tesco Stores SR po novom zastreší Andrea Lapuniková

Tesco Stores SR má novú marketingovú riaditeľku. Na túto pozíciu nastúpila Andrea Lapuniková. Andrea jedenásť rokov pracovala pre spoločnosť NIKE, kde pomáhala budovať silnú pozíciu tejto americkej značky v krajinách strednej Európy. Na novej pozícii plánuje posilniť pozíciu Tesco značky na Slovensku.

 

„Silná značka so silnou pozíciou nielen v celosvetovom merítku, ale najmä na Slovensku bola pre mňa jednoznačná motivácia, ako aj výzva priniesť novú dynamiku a rezonanciu pre slovenského zákazníka," hovorí Andrea Lapuniková. Andreina doterajšia kariéra je spojená predovšetkým s americkou značkou a spoločnosťou Nike, kde pôsobila od začiatku etablovania spoločnosti na slovenskom trhu. Počas posledných jedenástich rokov si v rámci Nike prešla viacerými seniorskými pozíciami na medzinárodnej úrovni v oblasti komerčného manažmentu a strategického plánovania.

Nová vlna komunikácie
Za kľúčovú výzvu v najbližšom období považuje jasnú profiláciu značky. Podľa jej slov totiž i marketingová komunikácia maloobchodných sietí sa musí, ak byť chce byť sieť úspešná, neustále prispôsobovať novým trendom komunikácie. „Musí byť aktívna, postavená na dialógu so zákazníkom a chápaní jeho individuality." Tomu plánuje prispôsobiť i komunikáciu Tesca na Slovenskom trhu. „Dnešný zákazník má jasné očakávania a definíciu hodnôt, ktoré formujú jeho preferencie," uzatvára Andrea Lapuniková.

Vizitka:
• Andrea Lapuniková vyštudovala Ekonomickú Univerzitu v Bratislave.
• Posledných 11 rokov pôsobila v spoločnosti Nike, kde zastávala na medzinárodnej úrovni viaceré posty v oblasti komerčného manažmentu a strategického plánovania.
• Od februára pracuje pre spoločnosť TESCO STORES SR, a.s..
• Má dcéru Annu.