Deň otvorených dverí DOD v Markíze sa blíži. Prinášame podrobnosti

V sobotu 25. augusta otvorí televízia Markíza svoje brány v rámci Dňa otvorených dverí.

 

Hlavné parkovisko pre hostí bude v areáli nákupného centra Bory Mall, odkiaľ bude pre všetkých zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava.

Zastávky autobusov určite neprehliadnete, budú označené naším logom, rovnako aj autobusy, ktoré budú premávať každých 10 minút. Na trase Hlavná vlaková stanica - TV Markíza a späť budú bezplatne premávať v obmedzenom počte autobusy s označením „DOD – TV MARKÍZA“. Využiť ich môžete v čase od 7.46 do 18.15 h.

Hlavným dopravným prostriedkom na DOD bude aj klasická linka č. 37 posilnená o veľkokapacitné autobusy na trase Most SNP - Patrónka - TV Markíza - podľa platného grafikonu MHD. Všetky informácie vám rady poskytnú aj naše hostesky na Hlavnej vlakovej stanici. Návštevníci zo Záhoria budú môcť zaparkovať na poli neďaleko areálu televízie. Dopravu pomôže riadiť polícia.

Pozrite si televízne štúdiá, staňte sa súčasťou vysielania, nahliadnite do zákutí televízie, ktoré bežne na obrazovkách neuvidíte. Získajte podpis vašich obľúbených moderátorov, redaktorov či hercov z markizáckych seriálov. Tešiť sa môžete aj na účinkujúcich z Tvoja tvár znie povedome, Farmárov, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo nového seriálu Sestričky.

Na hlavnom pódiu vystúpi Dara Rolins, Katka Knechtová, Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Cigánski diabli, súrodenci Hečkovci, 10 finalistov poslednej série SuperStar, Aless a mnohí iní. Vyvrcholením bude predstavenie titulnej piesne k seriálu Oteckovia v podaní štyroch hlavných predstaviteľov.

Autogramiády moderátorov, redaktorov a hercov budú od 10. do 16.00 h, televízne štúdiá si budete môcť prezrieť už od 8. do 16.00 h.