Prichádza nová digitálna televízna terestriálna platforma

1. mája 2013 sa zapína Plustelka – novinka na televíznom trhu. Divákom prinesie extra dávku športu, skvelých filmov, dokumentov, hudby ale aj detských programov. To všetko úplne jednoducho cez bežnú anténu.

Mesiac apríl prináša veľké zmeny v terestriálnom digitálnom vysielaní. Rozširovanie pokrytia DVB-T a programovej ponuky neplatených programov doplní od 1. mája Plustelka. Je to prvý krát, kedy si diváci terestriálneho vysielania budú môcť vychutnať prémiové televízne stanice prinášajúce filmové premiéry, priame prenosy zo skvelých športových podujatí, dych vyrážajúce dokumenty, hudbu a rozprávky pre deti po celý deň. Nová televízna platforma bude dostupná pre takmer 80% slovenských domácnosti prostredníctvom štvrtého celoplošného digitálneho multiplexu.

Existujúcu ponuku neplatených TV staníc dostupných cez anténu – Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, Joj, Plus, Doma, Wau rozšíri Plustelka o ďalšie TV stanice bez mesačných poplatkov - ČT1, ČT2, TV Lux. Navyše sa diváci môžu kedykoľvek rozhodnúť pre – Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, MusicBox a Spice – programový balíček s mesačným poplatkom 5,99 Eur s DPH. Záleží len na divákoch aká ponuka im práve vyhovuje, Plustelka ponúka absolútnu voľnosť, nepozná žiadnu viazanosť. Plustelka ponúka jednoduché a rýchle riešenie ako prijímať kvalitné TV stanice (v blízkosti vysielača postačí aj izbová anténa), ponúka portabilitu – možnosť zobrať si svoju Plustelku na chatu, chalupu, ponúka plne lokalizované TV stanice v slovenskom alebo českom jazyku, pri platených TV staniciach je možné zvoliť aj maďarskú jazykovú stopu. V neposlednom rade ponúka prehľadného programového sprievodcu (EPG) a diváci žijúci v blízkosti hraníc si môžu Plustelku rozšíriť aj o príjem ďalších zahraničných TV staníc zadarmo.

K sledovaniu Plustelky bude potrebné prístupové zariadenie, či už externý terestriálny prijímač Zircon T-3000HD alebo CAM modul SMIT pre použitie priamo v televízoroch so zabudovaným
DVB-T MPEG4 prijímačom. Uvedené prístupové zariadenia budú od mája k dispozícii v e-shope na www.plustelka.sk alebo u predajcov anténovej techniky, ktorí odborne poradia a prípadne aj zabezpečia montáž prijímacej antény.

Nalaďte si už máji Plustelku a budete prekvapení ako vaša anténa ožila. Podrobné informácie aj kompletnú ponuku produktov a služieb Plustelky nájdu diváci od mája na www.plustelka.sk.