Panelák opäť nadpriemerný, Bučkovci tradične jednotkou

Nový týždeň odštartovali televízie JOJ a PLUS úspešne, keď seriál Panelák zaznamenal nadpriemerný podiel na trhu, jednotkou boli opäť Bučkovci a Najlepšie počasie bolo najsledovanejším spravodajským formátom.

Najúspešnejšou reláciou z ponuky tzv. malých televízií bol seriál CSI: Kriminálka Las Vegas na stanici PLUS.
Seriál Panelák odštartoval nový týždeň úspešne a dokonca si v sledovanosti polepšil a úspešne atakoval konkurenčnú ponuku. Včera dosiahol rating 9,7% a podiel 26%, pričom suverénny bol v najbonitnejšom Bratislavskom kraji, kde s podielom takmer 40% v sledovanosti dvojnásobne predstihol konkurenčný seriál. Paneláku sa tradične darilo v mestách, kde bol taktiež jednotkou na trhu. Potvrdil tak svoje silné postavenie u mladých mestských divákov, na ktorých primárne cieli.
Nasledujúca reality šou Bučkovci – slnko, seno, dedina bola v čase svojho vysielania opäť trhovým lídrom s podielom 26%. Najviac divákov mala šou o svojráznej rodinke zo Sihli v Banskobystrickom kraji, kde podiel dosiahol až 35,6%.
Najsledovanejším spravodajským formátom na trhu bolo v pondelok Najlepšie počasie TV JOJ s ratingom 10,7% a podielom 32,5%.
Úspešný pondelok má za sebou už tradične stanica PLUS, ktorá odvysielala najsledovanejší program z ponuky tzv. malých televízií. Stal sa ním seriál CSI: Kriminálka Las Vegas s podielom 8,8%, darilo sa aj kriminálke CSI: New York (5,6%) a seriálu Chicago: Zákon ulice (7,5%). Popoludní je PLUSka tradične úspešná so seriálom Simpsonovci, včerajšia premiérová epizóda dosiahla podiel 9,3%, pričom u mužov to bolo až 15,9%.

PR TV JOJ

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.