Otestujte Fun rádio


Komerčná dvojka ponúka možnosť otestovať účinnosť reklamy v osvedčenej B2B kampani.

Fun rádio v staronovej kampani s headlinom OTESTUJTE FUN RÁDIO vyzýva klientov, aby ho otestovali. Komerčná dvojka chce podnikateľom ukázať, že inzerovať v rádiu sa oplatí.

Do súťaže sa môžu zapojiť všetky firmy, ktoré ešte nikdy nemali objednanú reklamu vo Fun rádiu a na stránke funradio.sk. Stanica vyžrebuje jedného výhercu, ktorému poskytne reklamu v hodnote 20-tisíc eur bez DPH a deväť výhercov, ktorým venuje inzertný priestor v hodnote 10-tisíc eur bez DPH. Fun rádio výhercom kampaň vymyslí, vyrobí a odvysiela za symbolické jedno euro bez DPH. Možnosť zapojenia je od 2. do 31. mája 2013 prostredníctvom funradio.sk respektíve samostatného webu www.otestujtefunradio.sk.

„Keď sme prvýkrát robili kampaň OTESTUJTE FUN RÁDIO, prihlásilo sa nám do nej cez 3000 firiem. Získali sme veľa nových klientov, ktorí dodnes pravidelne využívajú reklamu vo Fun rádiu na svoju komunikáciu. Tým, že je kampaň zameraná na nových klientov, verím, že sa nám počet našich klientov opäť rozrastie a poslucháčom tak budeme môcť dať informácie o značkách a produktoch, ktoré doteraz vo Fun rádiu nezazneli," hovorí obchodná riaditeľka Fun rádia Miriam Kittler.

V rámci kampane ponúka Fun rádio bonus pre nových ale aj existujúcich klientov, ktorí sa rozhodnú objednať si reklamný priestor vo Fun rádiu nad rámec spomínanej súťaže. V prípade, že sa firma rozhodne objednať si mimo súťaže OTESTUJTE FUN RADIO reklamný priestor vo vysielaní alebo na web stránke Fun rádia a zadá svoju objednávku v termíne od 2.5. do 31.5.2013, poskytne Fun rádio klientovi také isté množstvo reklamy ako bonus navyše, s tým, že klient si môže kampaň čerpať až do 31.8.2013

„Keďže v dnešnej dobe každý klient musí poobracať a efektívne vynaložiť každé euro, dávame aj touto cestou šancu klientom mať kampaň vo Fun rádiu za veľmi efektívne vynaložené 1 €. Verím však, že aj klienti, ktorí nebudú v kampani Fun rádia úspešní a nebudú vyžrebovaní, privítajú od nás bonus, ktorým teraz získajú na kampaň do konca augusta za jednu sumu dvojnásobný priestor vo Fun rádiu," dodáva Kittler.

B2B kampaň OTESTUJTE FUN RÁDIO nasadila komerčná dvojka ako self-promo do vysielania a na svoj web, na vybrané internetové stránky, do vybraných denníkov, do odborných printov a v TA3. Fun rádio kampaň vytvorilo v spolupráci s agentúrou Zaraguza Digital.
Viac informácií možno nájsť na funradio.sk respektíve na www.otestujtefunradio.sk.

Až 70% poslucháčov Fun rádia je vo veku do 40 rokov. Fun rádio si týždenne naladí 1.123.000 poslucháčov a so 14,2 %-ným podielom na trhu mu patrí druhé miesto medzi komerčnými rádiami.
Zdroj: MML-TGI SR 3. + 4. kvartál (25.6.2012 – 9.12. 2012)