Podravka už dvojnásobným držiteľom prestížnej ceny Superbrands Award

Podravka už dvojnásobným držiteľom prestížnej ceny Superbrands Award

Prestížne ocenenie Superbrands Award 2013, ktoré je známkou kvality výrobkov a služieb, získala v minulých dňoch spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL s.r.o. Komisia expertov, tzv. Brand Council programu Superbrands Slovenská republika, udelila toto ocenenie našej spoločnosti ako výraz uznania za dlhodobú kvalitu, ktorú ponúkame našim zákazníkom.

 


Ide už o druhé ocenenie tohto druhu, ktoré Podravka získala. Prvý raz jej ho udelili v roku 2006. Program Superbrands Award mal pritom na Slovensku päťročnú prestávku. „Opakované získanie ocenenia Superbrands 2013 je len potvrdením kvality značky Podravka ako i výsledkom viac ako 20 ročného každodenného úsilia jej budovania a starostlivosti o zákazníka. Ocenenie Superbrands Award vnímame hlavne ako obrovský záväzok do budúcnosti, v ktorej sa budeme snažiť o to, aby naša značka bola i naďalej v mysliach ľudí synonymom kvality, spoľahlivosti a tradície," vyhlásil Ing. Miroslav Rybár, generálny riaditeľ spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL s.r.o.
Podravka je tradičným a rešpektovaným výrobcom ochucovadiel, ale v jej širokom sortimente výrobkov sa nachádzajú aj cestoviny, paradajkové produkty, kečupy, ajvar, ryby Eva, ryža a strukoviny Lagris či pudingy Dolcela. Viac informácií na www.podravka.sk.

O Superbrands:
Svetovo najväčší program nezávislého hodnotenia značiek Superbrands Award bol založený pred 19 rokmi vo Veľkej Británii a tento rok prebieha už v 89 krajinách. Víťaza vyberá odborná porota, tzv. Brand Council, ktorej členmi sú uznávaní slovenskí odborníci na komunikáciu a marketing. Jednotlivé značky sú nominované výhradne na základe odborných kritérií. Spoločnosti na samotnú voľbu nemajú žiadny vplyv.
V Slovenskej republike vyberal program Superbrands z jedného miliónu značiek, ktoré sú registrované na Úrade priemyselného vlastníctva. K oficiálnemu vyhláseniu výsledkov Superbrands na Slovensku dôjde na jeseň tohto roku. V tomto termíne bude tiež vydaná ročenka obsahujúca profily jednotlivých značiek, ich históriu, vývoj a najväčšie úspechy. Pri tejto príležitosti sa bude konať slávnostný gala večer. www.slovaksuperbrands.com